|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η πρωτη φορα που θυμαμαι να επαιξα ξυλο στη ζωη μου, ηταν οταν ειδα ενα κωλοπαιδι να εχει σκοτωσει ενα νεογεννητο γατακι να το σερνει στο πεζοδρομιο της γειτονιας μου. Πρεπει να πηγαινα ακομα νηπιαγωγείο ή 1η δημοτικου και δεν θυμαμαι πολλα πραγματα, θυμαμαι μονο την εικονα που εσερνε το γατακι μεσα στα αιματα και που θολωσα. Πρεπει να ειχε γινει μεγαλο θεμα παντως, γιατι την επομενη μερα με φωναξανε στο σχολειο στον Διευθυντη και φερανε τη μανα μου, ηταν κοσμος, γειτονες εκει κλπ. Αυτο που λενε για τα παιδια-βασανιστες ζωων οτι καταληγουν εγκληματιες, ισως ισχυει. Αυτος ο "συμμαθητης" μου, εμαθα οτι ειναι στη φυλακη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και δεν νομίζω ότι τελικά έγινε κάτι. Είναι λεπτό ζήτημα.
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μικρά παιδιά τα οποία κακοποιουν ή θανατώνουν ζώα για προσωπική ευχαρίστηση (δε μιλάω για αράχνες και ακριδες), φθάνοντας σε ηλικία άνω των 19 ετών, θα αναπτύξουν εγκληματική συμπεριφορά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |