|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχα δεν έχω!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχουν πρόβλημα, δεν είναι ψάρια μαλακού νερού, μεγαλώνεις και λίγο τις αλλαγές σου και είσαι μια χαρά.
Σε εξωτερικό χώρο θες να το βάλεις ; Πόσα λίτρα είναι ;
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα σου χαλάω το θέμα και δε μ'αρέσει...
63 λίτρα μικτά είναι το ενυδρείο, δεν είναι σε εξωτερικό χώρο, αλλά είναι τόσο παλίο το σπίτι και χωρίς μόνωση, που οι θερμοκρασίες είναι σαν να είναι έξω (35ρια χτυπάω). ph:8 στη βρύση. Αν τελικά καταλήξω στα συννεφάκια, θα πρέπει φαντάζομαι να κάνω και μικρές αλλαγές νερού κάθε 2 μέρες που θα χρειάζομαι αναπλήρωση. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχουν προβλημα απο την αναπληρωση οπως σου ειπε ο Τακης.
Απλα πρεπει να φτιαξεις την ψυξη τους ,με ανεμιστηρακια και κοντρολερ.. |
|
||||
|
||||
![]()
Κοντρόλερ έχω πάρει, ανεμιστηράκι υπάρχει ένα 80ρι για την ώρα, το οποίο ζορίζεται και τις πολύ ζεστές μέρες δεν καταφέρνει να ριξει τη θερμοκρασία στους 28, οπότε θα υπάρξει ενίσχυση με 1-2 ακόμα. Δλδ μόνο με αναπλήρωση, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με άνοδο του ph, ούτε μετά στις εβδομαδιαίες αλλαγές νερού που λογικά θα ξαναπέφτει?
υγ. παιδιά, αν θέλετε να αποκόψετε τη συζήτηση σε νέο θέμα γιατί νιώθω άσχημα που χαλάω το θέμα του Τάκη Σπύρο, δυστυχώς δεν μπορεί να μπει κλιματισμός, για την ώρα είμαι με τον ανεμιστήρα αγκαλιά όταν είμαι εδώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα τα λέμε εδώ, μην ανησυχείς.
Βάλε ανεμιστηράκια και μην ανησυχείς για την αναπλήρωση. Και εμένα στη ταράτσα χτυπάει 36αρια, και στο ενυδρείο φτάνει και 27, αλλά αυτο δεν είναι συνέχεια και για πολύ καιρό, για λίγες ημέρες το χρόνο, βάζεις και μια αεραντλία και είσαι εντάξει
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία!!! Τι ωραία; Τέλεια!!!!
![]() ![]() ![]() Και πίστευα ότι δεν θα καταφέρω να βάλω ψαράκια παρα μόνο καμια red cherry! Έτσι κι αλλιώς, οι όποιοι κάτοικοι, θα μπούν αφού θα έχει δροσίσει αρκετά, για να μην τα παίξουν στη μεταφορά, λόγω απόστασης, αλλά θέλω να είμαι προετοιμασμένος για του χρόνου! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! ![]() Κράτα το
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ειναι σε χωρο που μενεις κι εσυ, καλυτερα θα ειναι να βαλεις και κλιματισμο. Οσες ωρες εισαι εκει και λειτουργει ο κλιματισμος, δεν θα υπαρχει εξατμιση.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |