|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
να προσθεσω οτι πριν κανενα μηνα εβγαλα ενα που ηταν πανω σε ενα βραχο σαν επιφυτο και το εβαλα στην λιμνη μου πανω στις πετρες ξεραθηκε αλλα τωρα πεταει νεα φυλαρακια οποτε μαλλον χρειαζεται αρκετο νερο
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα, να είναι κάτι τέτοιο;
https://www.google.gr/search?q=Lirio...w=1280&bih=631 |
|
||||
|
||||
![]()
μοιαζει!απλα νομιζω οτι εχει πιο λεπτο φυλλο?δεν ξερω
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ δεν ξέρω
![]() Πάντως αν έχεις facebook κάνε μια ερώτηση στην ομάδα Natura Hellenica. Θα σου απαντήσουν 100%, οι άνθρωποι εκεί είναι εγκυκλοπαίδειες. Θα ρωτούσα εγώ αλλά δεν έχω πια. |
|
||||
|
||||
![]()
Για κάποιο είδος βουρλου μου μοιάζει,
Η Αρτεμησία είναι μανούλα σε αυτά, κατσε να το δει και να μας πει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
https://www.google.gr/search?tbs=sbi...H4lKwKKp9h24qo
------------------------- Συγνώμη για το μέγεθος του συνδέσμου ![]() Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 27-08-16 στις 15:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια θα περιμενω να ανθησει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι?? ειναι πολυ ζωηρα!!! | joys | Αναγνωρίσεις ειδών | 10 | 19-01-14 13:22 |
Τι ειναι? | skamanakos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 20-03-11 01:16 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |