|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όνειρο όχι ιδιαίτερα μακρινό παραμένει ένα 6x4x2+μ, οπότε το 3μ θα υστερεί εμφανώς. Αλλά καλό θα είναι για μέχρι τότε, δεν παραπονιέμαι. Από γυαλί είναι, χοντρό και βαρύ.
Μάλλον με γερανάκι και φορτηγό θα μεταφερθεί αλλά θα έχει ζόρι στις μανούβρες και σκάλες λογικά. Το έχω λίγο άγχος. Από μεγάλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες χωράει. Από φαρδιά πόρτα χωρίς κάσα, ίσως. Και εγώ δύτης χρόνια είμαι ![]() Φυσικά οι δύτες δείχνουν τα ευρήματά τους στους υπόλοιπους, οπότε δεκτές οι καταδυτικές επισκέψεις ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |