|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω μια προσφορά για βοήθεια από ένα μέλος και είμαι πιο ήσυχος. Απλά θέλει καλό project planning και να έχω ότι χρειάζεται από υλικά διαθέσιμα και έτοιμα.
Θα γράψω μια λίστα και πως το σκέφτομαι και θα σας ενημερώσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα...
ότι χρειαστείς ενημέρωσε!!
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα
εαν μπορω να φανω χρησιμος σε κατι ευχαριστως , βλεπω ειμαστε και γειτονες.. καλη συνεχεια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά η μεταφορά πρέπει να γίνει αυτό το ΣΚ. Έχω μαζέψει τα περισσότερα και ο Θεός βοηθός. Μάλλον η γυναίκα βοηθός που θα την χώσω.
Στο Rio180 πόση άμμο θα χρειαστώ σε σακκουλάκια? Θα προσπαθήσω να πάρω λίγο και από το παλιό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μου βγαίνουν οι υπολογισμοί. Το ενυδρείο ειναι 100x40x50. Αν υποθέσουμε ότι η άμμος θα ειναι 3cm. Δηλαδή 100x40x3x1,5 = 18000, 18 κιλά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , 12 Λίτρα Χ 1,5 = 18 κιλά, πάρε 20 και είσαι εντάξει για τα 3 εκατοστά βυθό,
αν θες πιο πολύ , πχ να φτάσεις τα 5 εκατοστά παίρνεις 30 κιλά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεταφορά αλγης | vaggstef | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 26-05-12 11:43 |
Μεταφορά | Ηλίας | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-02-09 00:26 |