|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ κατάλαβα!Μπόλι λοιπόν!Αγγελία!
Φίλε σπύρο σε έχω δει και live!Παιχταράς!Σολίστας!Είμαι και Fun των socrates! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε καμια εξεληξη με το μπολι τελικα?
|
|||
|
|||
![]()
Τζίφος το πράγμα!Δεν υπάρχουν πολλοί συνχομπίστες στη Πάτρα! ¶ρα μου μένει μόνο το στρώσιμο με τα διάφορα ζουμιά της αγοράς.Οπότε όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.....................
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στρωσε με τροφη σε αποχη, ευκολα και οικονομικα.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....297#post962297
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και πάλι.Ξεκίνησα το στρώσιμο πριν καμιά εβδομάδα με τροφή σε τούλι.Έβαζα περίπου μισό με ένα κουταλάκι τροφή και κάθε 2-3 μέρες την άλλαζα.Έριξα και τα ζοyμιά μου με βακτήρια και χθες έκανα τη πρώτη μέτρηση.
NH4:0 NΟ2:0 Επειδή λέω κάποια μ%$@#κία έχω κάνει δε μέτρησα για ΝΟ3.Σας ερωτώ τα εξής:Τι λάθος κάνω και δεν εμφανίζεται καθόλου αμμωνία για να αρχίσει ο κύκλος? Στο ενυδρείο έχω 2 μεγάλα ξύλα,χαλαζιακή άμμο και κάποια πλαστικά φυτά. Στα ξύλα έχει εμφανιστεί η κλασσική ασπρίλα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο???? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-01-10 20:54 |
Στρώσιμο | erling | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 08-11-07 17:59 |
Στρώσιμο | Eagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-03-07 14:35 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
άρχισε το στρώσιμο! | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 25-01-03 19:14 |