|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη βλέπω ο Πάγκαλος ακόμη πάτο είναι. Τρώει καθόλου? Κινείται? Ρε γαμώτο τι γκαντεμιά με αυτό περιστατικό...κατάφαιρες να βγάλεις άκρη για την αιτία?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξάπλα είναι ακόμα Χρήστο, δεν το βλέπω να βελτιώνεται
![]() Δεν ξέρω την αιτία. Βρήκα ιχθυοπαθολόγο και θέλει να το δει, αλλά είναι μακρυά γμτ, είναι κτηνίατρος στη Λευκάδα , πήγε η γυναίκα μου το κουτάβι που πήρε η κόρη μου και του είπε την ιστορία. Ισως στο επόμενο ταξίδι να το πάρω μαζί μου, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο, πρέπει να πάρω μαζί μου και το κουτι του Ικεα, φίλτρο κλπ για τις ημέρες που θα μείνω εκεί
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρε Πούτιν....τουλάχιστον τρώει ή τον ταίζεις εσύ? Αν δε δεις βελτίωση και με το γιατρό όμως καλό θα ήταν να αρχίσεις να σκέφτεσαι την ευθανασία. Ξέρω ότι είσαι δεμένος μετο ψάρι, αλλά αν είναι να ζεί έτσι... (το λέω φιλικά Τάκη μη με παρεξηγείς)
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω Χρήστο, το έχω σκεφτεί,
όχι μόνο τρώει, τα διώχνει όλα για να φάει, μόνο την Νταρντάνα δεν μπορεί, αυτή τον πάει σπρώχνοντας για να φάει ![]() Δεν είναι συνέχεια ξάπλα, κάποιες στιγμές κολυμπάει και νομίζεις πως είναι μια χαρά, και μετά από λίγο αφήνεται και πέφτει ξάπλα στο βυθό, λες και κουράζεται ή βαριέται να κολυμπήσει
|
||||
|
||||
![]()
¶μα είναι βαρεμάρα τότε είμαστε οκ
![]() ------------------------- Η νταρντανα είναι η πορτοκαλί? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christoschor : 26-08-16 στις 08:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι, για να την λέω Νταρντάνα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως βλέπω τα video από την ασθένεια. Πρέπει να έπαθες μεγάλο ψυχολογιό Τάκη. Τρία ψάρια μαζί και με δεδομένο ότι τα προσέχεις άριστα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |