|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερινή καταμέτρηση 6 ψαράκια
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Κανεια μετρηση nh4 και no2 απο το νερο της γεννηστρας.
Αν και μαλλον ειναι απο ασυτια |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο πιθανό από ασιτία,γιατί δεν είναι στάσιμο το νερό στη γεννήστρα,έχω βάλει το εσωτερικό φίλτρο κ χτυπάει,για να υπάρχει ροή. Σήμερα 4.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν έχεις ανατάραξη και κυκλοφορία στη γεννήστρα τάιζε τακτικά , συνέχεια
|
||||
|
||||
![]()
Πίστεψέ με,ταϊζω συνέχεια, μπορεί και 7-8 φορές την ημέρα. Δεν είμαι σίγουρη αν τρώνε όλα σωστά, εμφανισιακά μόνο τα δύο τα βλέπω οκ, δηλαδή σαν να έχουν μεγαλώσει λίγο, είναι πιο "φουσκωτά"
![]() Υπάρχει περίπτωση να φάνε άλγη; είχα κάτι πέτρες έξω σε ένα μπολ με νερό κ νομίζω έχουν πιάσει λίγη..
|
||||
|
||||
![]()
οχι, άλγη δεν θα φάνε, αλλά πάνω στις πέτρες που έχουν άλγη,
και ειδικά αν υπάρχουν και σαλιγκάρια ramshorn , αναπτύσονται μικροοργανισμοί που τους τρώει ο γόνος, η λεγόμενη infosuria. Μπορεις να φτιάξεις και εσυ infosuria δες εδώ https://youtu.be/jZjLgX5DRkI
|
||||
|
||||
![]()
Θα ψοφησουν κι αυτα αν δεν παρεις η φτιαξεις τροφη...δεν μεγαλωνουν ετσι τα χρυσοψαρα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|