|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ελεγα να φτιαξεις λιγο την διακοσμηση τους...
Βαλε καμια ριζα ,καμια πετρα και δοκιμασε και μερικες ανουμπιες. Τα χρυσοψαρα θελουν πολυ χωρο κενο για κολυμπι , αλλα δεν θελουν και ενα αδειο μονοτονο ενυδρειο. Τους αρεσει να ψαχνουν,να σκαλιζουν τις πετρες η τις ριζες που πιανουν αλγη. Προσωπικα καπου καπου αλλαζω την διακοσμηση στο ενυδρειο τους για να μην το "βαριουνται". Η γεφυρα για μενα δεν θα πρεπε να ειναι εκει. Αεροκουρτινα δεν ειδα στο βιντεο , δεν βλεπω να εχει μηκος η φυσσαλιδα , αλλα να πεταει σ ενα σημειο μονο. Επισης , η αεραντλια δεν αποτελει τροπο ψυξης ,ουτε μπορει να χαρακτηριστει υποκαταστατο... Το μονο που μπορει να κανει ειναι σε ευνοηκες συνθηκες , με καλη θερμοκρασια χωρου ,να ριξει κανεναν βαθμο max ... Αυτες οι παρατηρησεις απο μενα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 22-08-16 στις 21:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ειναι.
Μη βαλεις αλλα ψαρια. Ουτε πολλες πετρες θα ελεγα. Ενα μικρο σωρο ισως, με καμια ανουμπια πανω. Οι πετρες να ειναι τελειως λειες. Και τιποτα να μην εχει, δεν εχουν προβλημα τα ψαρια αυτα. Αρκει να μη τα τρομαξεις. Μαλλον εννοει τετοια αεροκουρτινα αφου λεει "που εξυπηρετεί και εμάς" http://greeaircondition.gr/wp-conten...rokourtina.jpg
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Νομιζα για τετοια μιλουσε. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Φίλε Τάκη , για το βίντεο δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω επιπλέον . Οι υπόλοιποι το βλέπετε ??? Για την διακόσμηση , θα προχωρήσω σιγά σιγά . Εδώ τώρα αρχίζω και κατανοώ τις ρουτίνες τους . |
|
||||
|
||||
![]()
Το είδα Φωτη,με CHROME, ο Firefox δεν το δείχνει.
Ωραία τα ψαράκια σου, και θα συμφωνήσω με τον Σπύρο
|
|||
|
|||
![]()
Απο καιρό με τρώει να αλλάξω φίλτρο .
Είμαι σχεδόν έτοιμος να το αντικαταστήσω . Μου έχει κολλήσει το eheim2080 . Τι λέτε ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό αλλά ακριβό φίλε μου. Θα σου πρότεινα να αγοράσει ένα astro 2212 και να το έχεις μαζί το παρών φίλτρο σου. Θα κάνει δουλειά. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και από κόστος καμιά σχέση. Βέβαια το eheim είναι eheim....
|
|
|||
|
|||
![]()
Πήγα και χάζευα το fluval fx5 αλλά δεν χωράει να μπει στο ντουλάπι λόγω της σιδεριάς .
------------------------- ¶κυρο γιατί ούτε το eheim μπαίνει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 25-08-16 στις 11:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|