|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ουψ!! τα εσκασα τα μαυρα τα ζωντανα με τους 35,5 βαθμους.. εχεις δικαιο για τα μπροστινα φυτα. θα τα κλαδεψω γιατι κι εμενα με χαλανε που ειναι τοσο μεγαλα.. θελω κι αλλα corydoras αλλα δεν ξερω μηπως το παραφορτωσω με ολα αυτα. θελω να κανω μια ομορφη ζουγκλα με χαρουμενα ψαρακια..!! σε λιγο καιρο θα αρχισω να δινω σαλιγκαρακια γιατι ναι μεν κανουν πολυ καλη δουλεια αλλα πολυ γρήγορα κανουν μωρακια και δεν εχω εντοπισει πουθενα αβγα για να τα βγαλω
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο ενυδρείου απο την αρχη φυτευτό | mobar78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-04-16 21:12 |
Το δικό μου 30λ.. | piranha friend | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 19-05-13 09:21 |
Να και το δικό μου το νέο | zaxar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 02-05-10 11:41 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |