|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πειραγμένο και απείραχτο είναι για πάααρα πολλά ΜΠΡΑΒΟ!
Εξαιρετικό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση. Τρομερό ενυδρείο! Πόση ώρα σου τρώει κάθε εβδομάδα στην συντήρησή του; σσ: Την βαλισνέρια καλά έκανες και την έβγαλες από πίσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Παλι πειραγμενη ειναι.....
![]() Ρε συ το μωβ πως βγαινει... ? Δες το λαστιχακι του οξυγονου -co2.. Mε τι τραβας την φωτο? Ναι με πειρζει ειδικα εμενα , καποιος να πειραζει τα χρωματα, στειλε το σε διαγωνισμο και κοπηκες κατευθεια, οταν λεω διαγωνισμό εννοω εξωτερικο,μην βλεπεις Ελλαδα, που ενθουσιαζονται με το κοκκινο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν εχω dslr ουτε ξερω να τραβαω φωτο σαν εσενα για διαγωνισμους του εξωτερικου που ετσι κι αλλιως δεν εχω σκοπο να στειλω.. Οντως το κοκκινο ειναι το μυστικο για να παρεις πολλα like ... χαχα τα ξερεις τα κολπα .. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα το να δημιουργεις χρωματα στα φυτα τα οποια ποτε δεν προκειται να βγαλουν , ειναι σαν να κοροιδευεις ολους του αλλους... Μια φωτο το πως πρεπει λογικα να ειναι τα φυτα σου... Που και παλι ειναι πειραγμενα τα χρωματα απο την φωτο που τραβηξες... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν ξερω ρε φιλε για τους αλλους, οι περισσοτεροι δεν εχουν ιδεα τι χρωμα αποδιδει το καθε φυτο. Εμενα προσωπικα με ενοχλει το να πειραζουν τα χρωματα.. γιατι χρονια τωρα ασχολουμαι με το χρωμα των φυτων, πες με περιεργο , παραξενο , αλλα καθε φυτο εχει και το χρωμα του, και δεν μπορω να βλεπω πειραγμενα χρωματα. Πολοι που δεν γνωριζουν οτι εχεις πειραξει τα χρωματα , θα ακολουθησουν οτι κανεις , απο θεμα συντηρησης και λιπανσης.. Αλλα αν δεις απο κοντα καποιες φωτο που εχεις βγαλει , φαινονται οι ελλειψεις και οι τοξικοτητες στα φυτα. Δεν ηθελα να σου την πω , αλλα καιρο τωρα στα λεω για τα χρωματα. ![]() Ελπιζω να μην παρεξηγησες... ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Μην ανυσηχεις , δεν ειμαι τετοιος τυπος... ------------------------- Oποτε ασε τα πειραγματα στα χρωματα και παιξε με τα λιπασματα... ![]() Δες μερικα βιντεακια απο duch... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 15-08-16 στις 22:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
απλα Μιχαλη ειναι αδικο για καποιον που εχει ενα φυτο σαν το δικο σου(για αρχαριο μιλαμε)να προσπαθει να βγαλει ενα χρωμα σαν το δικο σου η σε εναν διαγωνισμο ειναι αδικο να εχει επεξεργαστει η δικη σου φωτογραφια και οι αλλες οχι.και στην τελικη το ενυδρειο σου ειναι στα τοπ 3 στην ελλαδα αυτη την στιγμη οποτε δεν το χρειαζεσαι αυτο.
ΥΓ και εγω πιστευω οτι και η δευτερη ειναι επεξεργασμενη αλλα μπορει να ειναι και αυτο που λες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Δεν υπαρχει θεμα ισα ισα προσπαθω να καταλαβω τι λενε τα παιδια και να τους εξηγησω την δικη μου οπτικη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalis1708 : 15-08-16 στις 22:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη το ενυδρείο σου είναι πανέμορφο. Μπορείς σε παρακαλώ να μου βγάλεις φωτ/α το καπάκι να πάρω ιδέα πώς χωράνε 4 λάμπες και ανεμιστηράκια σε καπάκι 100Χ030. Έχω την ίδια διάσταση σε εργοστασιακό της aquatlantis με 1 λάμπα 25w
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο το χαλασα (μπορει και κυριολεκτικα) το ειχα βαρεθει να ειναι συνεχεια το ιδιο αν και αλλαζα καποια φυτα κτλ μου φαινοταν το ιδιο συνεχεια για πανω απο 1 χρονο οποτε πηρα την αποφαση, επεξε ρολο και οτι λογο ενος προβληματος ελειπα για 2 μηνες απο το σπιτι και εβαζε μονο λιγο φαγητο ο πατερας μου και αλλαγη νερου εκανα 1 φορα οσο ελλειπα μεσα σ αυτο το διαστημα τελειωσε και το co2 και λιπασματα δεν εμπαιναν και τα φυτα την ακουσαν αρκετα αν και οχι οσο θα περιμενα. Σκεφτομουν να το αλλαξω καιρο και μαλλον βρηκα την ευκαιρια. Ειχα κρατησει κατι ξυλα και πετρες απο δοκιμες που εκανα πιο παλια και δεν ειχαν πετυχει εκτος ενυδρειου οποτε ειπα να χρησιμοποιησω αυτα. Το πιο βασικο προβλημα ειναι οτι εχω bba που ακομα την παλευω. Προσπαθω να κανω κατι πιο nature αν και ακομα ειναι σε αρχικο σταδιο, πιο πολυ με προβληματιζει η δεξια πλευρα και τα φυτα που θα πρεπει να μπουν εκει που εχω προσθεσει υποστρωμα για να φαινεται πιο συμετρικο. Εχω βαλει πολλες διαφορετικες moss πανω στα ξυλα και μαλλον ειναι λαθος (xmas, flame, java moss, fissidensis) και δεν μου αρεσει και πολυ οποτε μαλλον θα κρατησω μια απ ολες. Το περιεργο ειναι οτι η xmas γεμισε bba μεσα σε λιγες μερες ενω η flame ειναι οπως την εβαλα απλα μεγαλωσε χωρις να πιασει αλγη. Καπου μεσα στα φυτα ζουσαν και μερικα endlers που δεν μπορουσα να πιασω οταν ειχα μεταφερθει στο 60αρι με αποτελεσμα να μεγαλωσουν και να γεννησουν και να ξανα υπαρχει παλι σ αυτο το ενυδρειο μια μεγαλη ομαδα που προσπαθω σιγα σιγα να μεταφερω στο 60αρι, ελπιζω να μην σας κουρασα..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ομορφο....εισαι χρυσοχερης!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
το ενυδρείο είναι καταπληκτικό! μόνο μια ερώτηση, τί υπόστρωμα έχει χρησιμοποιηθεί ? είδα στα σχόλια οτι είναι μόνο άμμος ισχύει ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ετσι ειναι σκετη χαλαζιακη μπεζ αμμο. Τωρα με αυτο το στησιμο προσθεσα λιγο fluval πανω απο την αμμο στη δεξια πλευρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μας τρέλανες!!! είναι πάρα πολύ ωραίο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από τα 60 στα 180 λίτρα | tasos12 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-02-13 01:14 |
7 λίτρα | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 01-03-10 16:40 |
DIY 300 λίτρα! | gmanes | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 27-10-09 13:40 |
DIY Co2 σε 400 λίτρα | Carebean pirate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-06-07 10:09 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |