|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυχρονη παντα με υγεια !!
να την χαιρεσαι Τακη !
|
||||
|
||||
![]()
Η καντεμιά και η ατυχία συνεχίζεται
Με πήρε τηλέφωνο έντρομη η κόρη μου πως η ταράτσα έχει 10 πόντους νερό, έχουν πλημμυρίσει τα πάντα. Τελικά είχε σπάσει το κάνιστρο του φίλτρου άνθρακα και έτρεχε για το νερό για ώρες ![]() ![]() πάω για καινούριο κάνιστρο τώρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πω ρε Τακη...τι να πω!
![]() Πως εσπασε ετσι ; αυτα ειναι σκληρα... Ειχε πιεση και το ζοριζε; αυτο που κανεις αυτοματες αλλαγες δεν ειναι; |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτό Γιάννη,
ελα ντε , πως έσπασε ; στη πίεση του δικτύου της ΕΥΔΑΠ είναι ------------------------------ πάω να παραγγείλω αυτό τώρα http://www.thermocity.gr/p.Filtro-ne...f=bestprice.gr
|
|||
|
|||
![]()
Δε πειράζει, οι ζημιές είναι στο πρόγραμμα. Αν δεν είναι τόσο εύκολο να σπάσουν, μήπως έκανε κάνα λαθάκι η κόρη και δε σου το λέει;.....αλλά έτσι όπως έσπασε, δε νομίζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε, είδε τα νερά να τρέχουν και άρχισε να τρέχει γιατί δεν ήξερε τι συμβαίνει.
Το φίλτρο είναι μέσα στο ντουλάπι του ενυδρείου, δεν πάει εκεί, και δεν μπορεί να του κάνει κάτι , είναι βιδωμένο μέσα στο ντουλάπι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |