|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να την χαίρεσαι Βασίλη
![]() ![]() ![]() Να μας τα δείχνεις πιο συχνά τα όμορφα πλασματάκια ![]() ![]() Αν το δεί το χρυσαφί (κάποιος απο εδω) Ki-matsuba θα αρχίσει τα ξεματιάσματα ![]() ![]() Μόνο τα δικά μου τα χρυσόψαρα δεν πολλαπλασιάζονται .
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο το χρυσαφι ειναι το καμαρι μου 27 εκατοστα!! Επισης πολυ μου αρεσουν το ασπροκιτρινο που εχει μεγαλα λεπια ακανονιστου σχηματος και μεγεθους καθως επισης κ το κοκκινομαυρο που εχει πολυ εντονο μαυρο δεν φαινεται καλα στος φωτογραφιες
------------------------- Επισης επειδη διαβαζω και ξενα φορουμ κανω καθε μερα( ναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ) αλλαγη νερου 5 - 10 % και ποτιζω με αυτο τα φυτα του κηπου βγαινοντας δυο φορες κερδισμενος!!και την ποιοτητα νερου κραταω σταθερη και ενισχυω τα φυτα μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasiliosbill : 13-08-16 στις 10:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς Βασίλη καλό κάνεις κακό δεν κάνεις
![]() Εγω αυτό το κάνω στα χρυσόψαρα γιατι έχω μόνο μηχανική φίλτρανση ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να γεννησουνε φετος γιατι τα πηρα μικρα απο petshop αλλα γινετε χαμος απο γονο το ενα μαλιστα subukin ειναι απιστευτα ομορφο λευκο γκρι κ κοκκινο σε ολο του το σωμα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία η λίμνη σου Βασίλη
Και για να βλέπουν όλοι τις φωτογραφίες σου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη να τη χαιρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρχάριος αρχάριος, αλλά μία χαρά λίμνη βλέπω. Πραγματικό την χαίρομαι και εμφανισιακά αλλά και για τις συσκευές που αγόρασε για να την υποστιριξεις. Εδώ υπάρχουν άλλοι που ούτε τα ελληνικά φόρουμ δεν διαβάζουν παρεχοντας χάλια συνθήκες για τα ζωντανά τους. Σου βγάζω το καπελου που καταλαβαίνεις τις ανάγκες που έχουν τα ζωντανά σου και κανείς τις ανάλογες κινήσεις.
Θα έλεγα κάτι για τα χρυσόψαρα αλλα με πρόλαβαν ![]() Μπορείς να κανεις μία παρουσίαση και με τα φίλτρα σου? Υλικά. Συνδεσμολογία. Καθαρισμός κτλ. Έχεις skimmer? Έχεις αεραντλία? Η αλλαγή νερού όλα τα λεφτά. Και εγώ θέλω να βάλω τα αυτόματα συστήματος ποτισματος να περνούν νερο από την λίμνη μου και όλο το παραμελω !!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα λιμνης | GIORGOSKARA | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 01-06-18 07:32 |
κατασκευη λιμνης | panos78 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 25-04-12 23:39 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΛΙΜΝΗΣ | kwstas_original | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 14 | 19-09-09 15:39 |
ταιστρα λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 0 | 23-09-07 21:48 |