|
|
||||
|
||||
![]()
Πώς τα πας φίλε μου με το γαρίδα δικό???το γκαζόν???βάλε καμιά φώτο να δούμε αν θελεις
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λοιποοοοον, με το γκαζον δεν το λες πια γκαζον καθως παιρνει πολυ υψος το φυτο και θελει καλο φωτισμο, οσα σημεια δεν το εβλεπε απευθειας φως αραιωσε και χαλασε. λιπασματα δεν εβαλα καθολου γιατιειχα αυγα απο κορυ και πλεον 6 μικρα που μεγαλωνουνε, δεν το διακυνδηνεψα ουτε co2 εχω χρησιμοποιησει, λιγο κερατοφυλλο εχω μεσα και Cabomba caroliniana αν δεν κανω λαθος. οι γαριδες γεννανε συνεχεια αλλα οταν φτασουν τελικο μεγεθος και φερουν αυγα καποιες τις χανω, ψαχνω με τεστ νερου κλπ να δω τι φταιει. πιθανον ο αστρωτος βυθος. αν δεν βγαλουν κατι τα τεστ.
|
||||
|
||||
![]()
άρα ισχύει ότι χωρίς φως και co2 δεν υπάρχει γκαζόνακι....
|
||||
|
||||
![]()
για το co2 δεν ξερω γιατι ειδα αναπτυξη και χωρις αυτο αλλα για το φως σιγουρα, απλα σου ειπα, παιρνει αρκετο υψος και κανει μεγαλα φυλλα δεν το λες και γκαζονπαρα δασος
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλωνουν τα κορυ σιγα σιγα, θα τα αφησω κανα 3 μηνο ακομη να μεγαλωσουν για να μπουν στο μεγαλο 9 μετρησα τωρα που πηραν μεγεθος
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=GKW3ThZYTK4 https://www.youtube.com/watch?v=7AFt0Vx3JAY
|
||||
|
||||
![]()
Ε, τα γκαζον θελουν και το co2 τους.
Ωραια τα κορυντορακια ,να σου ζησουν. Παντως τα ενηλικα δεν τα πειραζουν σε τετοιο μεγεθος, αν δεν εχεις τους γονεις με μεγαλα ψαρια,μπορεις να τα βαλεις και απο τωρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σίγουρα για να γινει οοοολο χαλι ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννηστρα | yoloris | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-09-12 20:21 |
Ερωτησεις γεννηστρα | thgparas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 13-04-12 19:52 |
αποριες για γεννηστρα | harris samos | Δίσκοι | 14 | 23-06-10 17:59 |
Γεννηστρα | Trelamenos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 15-10-06 01:39 |
Γεννηστρα για γκαπυ. | vassilios | Ζωοτόκα | 5 | 07-11-05 09:04 |