|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ξέρω καθόλου αυτό το φλας με το ρεστρικτορ, αν είναι fixed τότε φαντάζομαι θέλει αλλαγή ολόκληρο, αν ανοίγει και αλλάζει...
Για την κατάσταση της μεμβράνης, νομίζω μπορείς να την ανοίξεις να την δεις λίγο αν έχει πιάσει μαυρίλα, αλλά πρόσεξε μην την ξεπλυνεις με νερό βρύσης γιατί το χλώριο θα την καταστρέψει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα αν θελω με βανακι θα πρεπει να αγορασω περιοριστη ροης με βανακι οπως εμαθα.
Τελος αντι να κανω την οσμωση καλυτερη μαλλον την κατεστρεψα,γιατι μετα απο αλληγη προφιλτρων και μεμβρανης με καλιμπριρισμενο tds δειχνει 20 ppm με νερο βρυσης 210!Δεν ξερω αν εκανα βλακεια που δεν ξεπλυνα πρωτα τα προφιλτρα και τα εβαλα μαζι με τη μεμβρανη ή αν η οσμωση ολοκληρη παει για πεταμα.Ν α υπενθυμισω ακομα πως η αναλογια νερου που μου βγαζει ειναι 1/1,2!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγορα co2 | jimagas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 28-03-09 15:46 |
Αγορα RO | sllo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 12-12-08 22:52 |
Διαρκεια ζωης μεμβρανης ΑΟ | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-03-08 20:17 |
Αγορα Koi | mikeaegina | Χρυσόψαρα | 3 | 06-09-06 12:29 |
Αγορα C02 | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-08-06 15:58 |