|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Γιώργο τι χώμα θέλει ???
|
||||
|
||||
![]()
αποτι διαβαζα τοτε,θελει πηλο.να κραταει υγρασια αλλα να πιανουν οι ριζες του.
δεν το δοκιμασα τοτε,αν και θελω καποια στιγμη να δοκιμασω να βαλω πηλο σε ενυδρειο. θα πρεπει να γινει σε μικρο ενυδρειο ομως γιατι θα κοστισει ο πηλος... δεν ειδα να ειναι πολυ ιδιοτροπο στο εδαφος να σου πω την αληθεια.επιασε οπου και αν το εβαλα.και σε γυαλα με χωμα,και στο ενυδρειο σε αμμο,και στη λιμνη πανω σε χαλικι λαβας ,και σε χωμα απο αλλο φυτο στη λιμνη(οπως τα νουφαρα πχ). πιο πολυ απολα,ειδα να παιζει ρολο το φως. αλλα δεν μπορω ναμαι και σιγουρος.με δοκιμες θα πας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία , ευχαριστώ πολύ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρειο Γιωργο εχω τυρφη και πυλο.
Οποτε σε καλο δρομο ειμαστε.
|
||||
|
||||
![]()
Μια βόλτα στις Σέρρες ή στη Θεσ/νίκη στα χωριά του Γαλλικού
και θα βρεις έναν παραγωγό να σου δώσει. Έχουν διάφορες ποικιλίες (τα θυμάμαι όταν δούλεψα νεαρός στην Ομοσπονδία Γεωργικών Συνεταιρισμών). |
|
||||
|
||||
![]()
alex δεν σε ξεχασα,δεν εχω κοιταξει ακομα γιατι δεν εχω προλαβει να κατσω με τη δουλεια.θα το δω σημερα και θα σου πω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε οποτε μπορεις.
Αν θες πηλο εχω να σου στειλω καμια 10 κιλα φυσικο πηλο κοκκινο να δοκιμασεις. Παντος τα ρυζια που φυτεψα αν και λιγες μερες τπτ ακομη.
|
||||
|
||||
![]()
σημερα ειδα πως σε μια γλαστρα που φυτεψα τα φυτα που εβγαλα απτη λιμνη,εχει μεγαλωσει και ρυζι
![]() ![]() ελπιζω να τη γλυτωσει απτον μικρο ταρας μπουλμπα του σπιτιου και να μαζεψω σπορους να ξαναφυτεψω ![]() αλεξ εχεις πμ,τα βρηκα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιωργο.
Αν βγει θα κρατησω σπορο για να εχω αν χρειαστει κανενας. Πως το φυτευεις μονο πες μου.
|
||||
|
||||
![]()
μουλιασμα σε νερο(καλυτερα ενυδρειου η λιμνης) για 8-10 ωρες και φυτεμα ρηχα(1-2cm) σε χωμα βρεγμενο πολυ καλα.και περιμενεις.
το χωμα να μη στεγνωσει.σε καμια βδομαδα δεκα μερες φυτρωνει αν ολα πανε καλα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτο για χαλι | nikolas79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 07-03-13 12:34 |
Τι φυτο? | kospets | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 13-04-10 20:05 |
φυτο για χαλι | dim orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-03-10 08:57 |
φυτο-χαλί??? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 26-07-06 13:26 |