|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Φώτη, comet είναι
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε συ Τάκη!!!!!
Μακάρι να τα φτάσω και εγώ τα ψάρια μου εκεί!!! Πόσων χρόνων είναι ??? ------------------------- Το βίντεο το έχω δει 500 φορές και χαζεύω!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 07-08-16 στις 21:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η Νταρντάνα και τα 2 black moor τα έχω 4 χρόνια και κάτι, το vailtail το Σεπτέμβριο κλείνει 4 χρόνια στα χέρια μου
|
||||
|
||||
![]()
Έλειψα 15 ημέρες , και η άλγη κάνει πάρτι
![]() καθάρισα τα τζάμια και μετά από μισή ώρα όλα ήταν μια χαρά ![]() τα χρυσόψαρα βέβαια δεν άφησαν φυτό για φυτό και από ότι βλέπω έβαλαν χέρι και στην άλγη στη πλάτη, έπεσε πείνα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει Τάκη είχαν σαλατούλα τα παιδιά
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τουμπανο ειναι τα σκασμενα!!!θελω και εγω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως προχθές, κλάδεψα με το χέρι κι έβγαλα μισό κουβά φυτά!!!!
Είχαν φουντώσει τόσο πολύ, που δεν είχε μείνει χώρος στα ψάρια Δεν ξέρω τι γίνεται. Μάλλον έχω πέσει σε μη φυτοφάγα χρυσόψαρα (σορυ για τη σφήνα) ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |