|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω ανεμηστηράκια , έχω όμως αεροκουρτίνα πάνω απο το ενυδρείο .Η θερμοκρασία ελάχιστες φορές έχει ανέβει πάνω απο 26,5 βαθμούς Κελσίου .
Το βαρέλι αλλαγής νερού είναι 60 λίτρα και το έχω στο πατάρι . Οπότε , συνοψίζοντας συνεχίζω καθημερινές αλλαγές 30% με 50% και μετράω ΝΟ3 πριν την αλλαγή . Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σας . |
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχισε τοτε με ενα βαρελι αλλαγης (60 λιτρα) καθημερινα.
Μετρας καθε μερα να δεις που βρισκεσαι. Οταν φτασεις 0-5ppm ,σταματα τις αλλαγες και μετρησε μετα σε 3-4 μερες ,καθως και στο τελος της εβδομαδας ,για να δουμε ποσο εφτασαν. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα στην παρέα .
Λοιπόν με τις καθημερινές αλλαγές είμαι σε καλό δρόμο . Τα ΝΟ3 έχουν πέσει λίγο πιο πάνω απο 10 mg/l . Όταν δεν μπορώ να κάνω μία μέρα αλλαγή 60 λίτρα κάνω την επόμενη διπλάσια. ¶λλο ένα καλό με αυτές τις αλλαγές είναι οτι πλέον δεν τις κάνω με το φίλτρο , που ήταν λίγο μπέρδεμα αλλά κατευθείαν με αλφαδολάστιχο και ποτίζω τα δεντράκια του πεζοδρομίου . Μόλις μηδενίσω θα επανέλθω . Καταλαβαίνω απο την πορεία και το βλέπω με τα μάτια μου οτι κατά πάσα πιθανότητα θα θέλω δύο αλλαγές την εβδομάδα Χ λίτρων . Αλλά θα το δω ανακαλύψω στην πορεία . Θα σας κρατάω ενήμερους !!! Μαγικός κόσμος , ο κόσμος των ενυδρείων.... Stay tuned... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος μια χαρα παει.. Αναμενουμε!
|
|
|||
|
|||
![]()
Περίεργο ατύχημα .
Σήμερα κατά τον καθαρισμό του ενυδρείου έσπασα το γυάλινο θερμόμετρο . Το φτηνό του εμπορίου που έχει μέσα κάτι μπίλιες. Αμέσως το έβγαλα έξω καθώς και τα κομματάκια γυαλιού που έβλεπα . Με αλφαδολάστιχο ρούφηξα μία γενναία ποσότητα χαλικιού . Τα χρυσόψαρα έχουν την συνήθεια να σκάβουν το χαλίκι και ανησυχώ . Όλα τα στραβά σε μένα ???????? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|