|
|
||||
|
||||
![]()
λεγε μου τέτοια!να τρελαίνομαι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε μέρα και καλυτερο
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Νικο,πας να ξεπερασεις τους δασκαλους βλεπω.......χαχχαχαχ
Να το χαίρεσαι φιλε μου!!!
|
||||
|
||||
![]()
κωστα ναι όπως το λες!μερα με την μερα και καλύτερα!
κωστα τελικά πιστεύω να άξιζε τον κοπο η τοση υπομονη που έδειξα κάνοντας κατά γράμμα αυτά που μου είπες από την αρχη του Project δλδ στην επίτευξη ενός σαφώς απαιτητικού ενυδρείου φτιαγμένο για υψηλές αποδοσεις,σταθερες παραμέτρους βάσει εξοπλισμου,με οσο των δυνατών λιγότερη χρονοωρα σε συντηρηση,ρουτινες και προπαντων πολύ μα πολύ διάβασμα βεβαια από εδώ και περα αρχίζουν τα δύσκολα! τωρα πρέπει να αρχίζω διαβάζω το ενυδρείο μου! ξερω ότι θα έρθουν και ασχημες αλλά είμαι οσο μπορω καλύτερα θωρακισμένος! πάμε γερά πάμε δυνατα.................... ------------------------- Παράθεση:
Γιάννη είμαστε πολύ πολύ τυχεροί που έχουμε τον κωστα στο φόρουμ! ξέχωρα από την ποιότητα που εχει σαν ανθρωπος οι γνώσεις του πραγματικά και χωρις ίχνος υπερβολής παιδια είναι τεράστιες! ζωντανή εγκυκλοπαίδεια! είναι κορυφή στην ελλαδα και ο αντικατοπτρισμος του είναι το κορυφαίο ρεεφ που διαθέτει στην ελλαδα! ------------------------- καλημέρα σε ολο το φορουμ! εχθές έκανα μετρησεις και έχουμε και λέμε! θερμοκρασια 26,9 αλατοτητα 1,027 αμμωνία 0 no2 0 no3 4-5 φωσφορικά 0 στα υγρα τεστ πχ 7,9 κχ 7.0 από 7,3 ασβέστιο 450 απο 470 μαγνήσιο 1380 από 1420 co2 55/λεπτο ------------------------- καλησπέρα παιδια!και μερικες φρεσκες φωτο! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 30-07-16 στις 19:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ ρε Νίκο χαχαχαχα
Και εγώ είμαι τυχερός που έχω κάνει πολλούς και καλούς φιλους που με στηρίζουν καθημερινά και όχι μόνο στο ενυδρειακο κομμάτι !!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!
το φωτιστικο σήμερα κλείνει την δευτερη εβδομάδα λειτουργίας του στο ρεεφ και τα αποτελέσματα του είναι άκρως εντυπωσιακά! βλέπω μερα με την μερα τα κοραλλια σε καλύτερη κατάσταση και μου δίνουν την εντυπωση ότι επιτέλους θα ξεκινήσει και η ανάπτυξη! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι Νίκο , όσο πάει ομορφαίνει
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο!!!Πραγματικά παρακολουθώ το θέμα απο την αρχή και έχεις κάνει φοβερή δουλεία!!!Το αποτέλεσμα σε ανταμοίβει!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολύ Αρτεμισία
![]() προσπαθώ που θα μου πάει θα τα καταφέρω καποια στιγμή! ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ελπίζω να μην έχεις βαρεθεί ούτε να έχεις απηυδήσει! ![]() να είσαι καλά πάντως και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας ο οποίος σίγουρα δεν θα ειναι στρωμένος με ροδοπέταλα! ------------------------- Παράθεση:
σωστός εξοπλισμός σε συνάρτηση με ανελέητο διάβασμα! ο εξοπλισμός ειναι το α και το ω! οτι λεφτά έδωσα στην αρχή για την αγορά του δεν το εχω μετανιώσει ουτε για μια στιγμή,τον βρίσκω καθημερινά μπροστά μου και αυτο μου βγάζει μια αίσθηση ικανοποίησης αλλα και με δυναμώνει ψυχολογικά για την συνεχεία! το διάβασμα απο την άλλη ειναι κάτι που δεν σταματάει ποτέ! ενα ακόμα σημαντικό παράγοντα που συνθέτει το τρίπτυχο της επιτυχίας ενός ισορροπημενου τροπικού υφάλου είναι η υπομονή! η υπομονή για εμένα ηταν και παραμένει σε μειωμένο βαθμό το μεγαλύτερο πρόβλημα μου! όντας ενας παρορμητικός άνθρωπος,μου ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ μια λέξη που μέχρι πρότινος δεν είχαμε ποτέ μα ποτέ καλή σχέση! θέλοντας και μη όμως σιγά σιγά το πολεμάω και νομίζω οτι είμαι σε καλό δρόμο! το πρόβλημα της φωτογραφίας όπως λες είναι κατι που με βασανίζει τον τελευταίο καιρό! ![]() πιστεύω σιγά σιγά να βρω τα πατήματα μου και εκεί έτσι ώστε μέσω των φώτο να αντικατροπτιζεται σωστά και όπως του αρμόζει ο ύφαλος! ευχαριστώ σακη!η πορεία μας στον δρόμο των κοραλλιών έχει πολύ δρόμο ακόμα,είμαι πολύ χαρούμενος που την διανύουμε παρέα όλοι! keep reefing.................. ------------------------- Παράθεση:
χαχαχαχαχα!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 01-08-16 στις 11:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |