|
|
|||
|
|||
![]()
παρελαβα το ενυδρειο. Μεγαλη ταλεπορια και πολυ βαρος μεχρι να μπει στο σπιτι.
Απο εκει και περα . Σε πρωτη φαση ολα φαινοτε καλα απο την αποψη οτι δεν ηρθε σπασμενο η ραγισμενο. τραβηξα και μερικες φωτογραφιες και ολες τις γωνιες μεσα εξω να τις δουν οι πιο εμπειροι πριν το γεμισω. Εγω η μονη παρατηρτηση που εχω να κανω ειναι οτι εξωτερικα στις γωνιες το γυαλι οπως εννονει σε μερικα σημεια δεν μου φαινεται ισιο.απο μεσα φαινεται ενταξει! Μπορει ναμε εγω περιεργος. Απλα πειτε μου αν υπαρχει καποιος λογος να ανησυχω (4 τελευτες φωτογραφιες) Τελος η βαση του anubias A 1500 δεν ειχε οδηγιες συναρμολογησης μεσα και με το καταστημα που μιλησα δεν ηξεραν τιποτα! Οσοι το πηρατε φτιαξατε την βαση χωρις καθολου οδηγιες? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δες την βάση στο Internet και προσπαθησε να την συναρμολογήσεις. Μεγειές!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντε με το καλό να το δεις όπως επιθυμείς !!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικο φιλε καλογεμιστο!
μια χαρα είναι σουπερ!10αρι τζαμι και κόντρες πανω κατω! καλη συνεχεια!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι κανονικά και τις 4ης.
Οι δυο φυσιολογικά ειναι ροζ και οι άλλες δυο άσπρες. Βγάλε τις ροζ και βάλε δυο μπλε για θαλασσινο όποτε μπορείς! |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μπλε είναι που τις ανάβουμε το βράδυ για το λεγόμενο moon light φωτισμό;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποριες πανω στα θαλασσινο | nafpaktos91 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 24-01-15 17:32 |
μερικες αποριες | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-08-10 20:39 |
---Μερικες αποριες για στησιμο--- | zoikarios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-10-09 12:35 |
αποριες για νεο θαλασσινο | kazanasb | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-03-06 16:32 |
Στρωσιμο και μερικες αποριες | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-12-04 14:42 |