|
|
|||
|
|||
![]()
Η θερμοκρασία είναι όντως υψηλή, αλλα καλοκαίρι είναι...
Πως να την χαμηλώσω. Αλλαγές κάνω απευθείας με νερό απο την βρύση και πέφτει κανα 2 βαθμούς . Ευχαριστώ για την συμβουλή. Το paraguard δηλαδή να μην το χρησιμοποιήσω λες; |
|
||||
|
||||
![]()
Το paraguard είναι μόνο για παράσιτα αν δεν κάνω λάθος , δεν έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω ποτέ,
με το esha όμως έχω θεραπεύσει πληγές, και σε 2 πιο δύσκολες περιπτώσεις με βακτοπουρ. Για τη θερμοκρασία βάζεις ανεμιστηράκια , και σε συνδυασμό με stc έχεις τη θερμοκρασία εκεί που θες. Και για να σου δώσω να καταλάβεις, τα χρυσόψαρά μου τώρα έχουν 25 βαθμούς με εξωτερική θερμοκρασία 30 βαθμούς, αλλά και με 36 πάλι την ίδια έχουν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το Herichthys carpintis δεν έχει θέματα με την θερμοκρασία αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν τα βακτήρια πιο επιθετικά. Όπως όλα τα ψάρια, θέλει καθαρό νερό και ιδιαίτερα τα νεαρά του είδους, είναι επιρρεπή σε θεματάκια.
Τάισέ το τροφή με amoxil και flagyl, 100mg από το καθένα ανα 15ml τροφής, με 2-3 σταγόνες ζουμί σκόρδου για γεύση + Seachem Focus ως binder των φαρμάκων πάνω στην τροφή.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μόλυνση σε ζωοτόκα τα φώτα σας.. | Themis_aqua | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 15-12-15 01:50 |
Νεροχελώνα - Κίνδυνος από μόλυνση; | Elizabeth | ¶λλα ζώα | 13 | 02-06-11 00:34 |
Μόλυνση του νερού απο τα χέρια και το περιβάλλον. | Stathis.k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 19-06-08 00:19 |
Μόλυνση ;;; Απελπισία ! | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 12-07-05 20:52 |