|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τελειώσει η θεραπεία με βακτοπουρ κάνε αλλαγή και βάλε άνθρακα ή κάνε πολλές αλλαγές αν δεν έχεις άνθρακα,
και βλέπουμε. Το βακτοπουρ direct είναι βαρύ φάρμακο
|
||||
|
||||
![]()
Το βακτοπούρ το έχω στην καραντίνα. Οπότε να κάνω το πρωί αλλαγή 50%; τα ψάρια πότε μπορούν να επιστρέψουν στο ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
![]()
για την καραντινα ελεγα το αλατι... αλλα ισως θελει και στο ενυδρειο.
αστο προς το παρων. κανε αυριο την αλλαγη και θα δουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
ειδες βελτιωση?
αν οχι θα μεινουν καραντινα και θα ξαναγινει θεραπεια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 25-07-16 στις 23:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κανε αυριο την αλλαγη , βαλε και φωτο τα ψαρια και θα δουμε μετα αν πρεπει να τα ξανα "ζορισουμε".
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Έγινε αλλαγή 50% νερού στην καραντίνα, νομίζω πως είναι λίγο καλύτερα τα ψαράκια ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 26-07-16 στις 14:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ ΔΕΝ έχεις πρόθεση να συνεχίσεις την θεραπεία... θα πρέπει να τα επιστρέψεις στο ενυδρείο... διαφορετικά... πρέπει να βάλεις πάλι το φάρμακο.
Όταν μπορέσεις... καλό θα ήταν να τραβήξεις κοντινές φωτογραφίες από τις ουρές και να βάλεις (καθαρότερες θα είναι... αν βγάλεις τα ψάρια από το νερό).- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τί να κάνω.. να τα γυρίσω στο ενυδρείο ή να συνεχίσω με θεραπεία; πίσω στο ενυδρείο παρατήρησα πως υπάρχουν αυγά
![]() ------------------------- Αν είναι να τα επιστρέψω στο ενυδρείο,υπάρχει κάποια διαδικασία; ![]() Έχουν να φάνε από την Παρασκευή τα κακόμοιρα,θα πεινάνε, το σκέφτομαι κ αυτό.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 26-07-16 στις 14:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|