|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη, γιά τεχνικά-κατασκευαστικά θέματα (τρυπήματα, σωληνώσεις, ενώσεις, ηλεκτρολογικά, κλπ), μήν διστάσεις, πάρε με να σε βοηθήσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
με σωζεις ειμαι ασχετος!!!το ξερεις!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα Νικο ελα και εσυ ρε θα εχω κοντοσουβλι και κοκορετσια! λοιπον αυριο θα παρω αυτα http://www.ebay.de/itm/3-80-m-Einhel...AAAOSwMmBVyfij
http://www.ebay.de/itm/Teichpumpe-EC...item7de7621456 ελπιζω να με καλυπτει η αντλια.liner ελεγα να παρω μισο χιλιοστο αλλα κατεληξα σε αυτο για πιο σιγουρια.Ελλαδα ρωτησα μου εβγαινε 200 ευρω! |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ζηλεύω που είσαστε στην επαρχία,
αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός για εμάς εδώ στη τσιμεντούπολη, άντε με το καλό Γιάννη να την δεις γεμάτη ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θηρίο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο!
Αν και βλεπω εχεις κι αλλο χωρο για σκαψιμο ![]() Παντως βλεπω , το λουζει ο ηλιος το σημειο , αν την εσκαψες στα χωραφια στην μεση του πουθενα ![]() Α! Και χτυπα κι αυτην απο τωρα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειναι σκετη τσιμενουπολη, χαλια μαυρα... ![]() Ψαξε απο Κρητη για λαινερ... Την κανεις που την κανεις ρε συ κανε την μεγαλυτερη... μην ανυσηχεις για την βιολογια, ενας γνωστος μου εχει , χρονια χωρις καν φιλτρο... Αλλα βρες σημειο οπου να εχει σκια το καλοκαιρι ή φυτεψε καμια μουρια διπλα στην λιμνη, μεγαλωνει γρηγορα. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια Αρτεμις μπηκα στον πειρασμο!!!Νικο την εκανα ηδη την λιμνη οποτε τωρα ειναι αργα ειναι πανω απο 2.5 κυβικα οποτε για χρυσοψαρακια θα ειναι καλη.τωρα για κοι κοιταω ελεγα μηπως βαλω 1 την ανοιξη αλλα δεν νομιζω να το κανω.τελος να σου πω οτι ειναι ενα στρεμμα ο κηπος οποτε ποτε δεν ξερεις...ο πατερας μου παντως οταν την εσκαβα με εβριζε τι βλακειες κανεις και τετοια σημερα εφιαξε καφε και τον επινε στην λιμνη και μου λεει πρεπει να φιαξουμε τραπεζακι να καθομαστε εδω!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστρεψα τον κηπο μου για να τον ομορφυνω | GIORGOSKARA | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 77 | 06-07-13 17:48 |
ενυδρειο στον κηπο! | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-12-12 17:37 |
Ειδατε στον ALPHA για την λιμνη??? | tonisgr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 24-04-09 22:50 |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |