|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρήσιμες πληροφορίες!
Θέλει ιδιαίτερη προσοχή μ' αυτά τα ψάρια και ας το έχουν υπόψη και οι φίλοι που φιλοξενούν στο ενυδρείο τους λιονταρόψαρο. Γνώρισα ψαρά στη Χαλκιδική που μου διηγήθηκε πολύμηνη ταλαιπωρία μετά από τσίμπημα δράκαινας που του άφησε μόνιμο πρόβλημα στην καρδιά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δράκαινες υπάρχουν πάρα πολλές στα νερά της Πελοποννήσου (ειδικά σε αμουδερές παραλίες).
Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι θα πρέπει να προσέχουν εκτός από τα γνωστά αυτά ψάρια και για τις "Θαλάσσιες ψαλίδες". Είναι μακρόστενα σκουλήκια (μοίαζουν σαν στενό και μακρύ πλοκάμι αστερία) τα οποία τρέφονται με πτώματα ψαριών και όχι μόνο και έχουν σειρές με μικρές βεντούζες και αγκαθάκια τα οποία αν σε πετύχουν την ακούς πολύ δυνατά από τον πόνο. Εκεί που είχα πάει το 3ημερο για κατάδυση ο βυθός ήταν γεμάτος με εκατοντάδες από αυτές και ψαχνόμασταν για ποιό λόγο είχε γίνει αυτό. |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά να κάνω μια ερώτηση εχτές που έκανα ψαροντουφεκο είδα ένα λιονταροψαρο στην αρχή λεω Ηλία το πολυ διάβασμα και η ανασχοληση με τα ενυδρεία σε εχει πειράξει και βλέπεις οτι νανε τέλος παντού δν δίνω σημασία αλλα στην δεύτερη βουτιά στο ίδιο σημείο έπεσα επάνω και σε ένα δεύτερο εκεί κατάλαβα ότι καρ δν πάει καλά θυμήθηκα για ένα ποστ για την ροδο ότι βρέθηκε τέτοιο ψάρι λοιπόν ξέρει κανείς αν πρέπει να το αναφέρω κάπου σε κάποιον φορέα ; Μιλάω για μια παραλία της Καβαλας
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρότεινα στο ΕΛΚΕΘΕ http://www.hcmr.gr/el/
(νομίζω ότι έχει ένα γραφείο στη Καβάλα) |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως θα τα είχα "καθαρίσει" και τα 2 (ειδικά αν ήμουν με το ψαροτούφεκο)... θα ενημέρωνα και τον αρμόδιο φορέα βέβαια.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ δεν είσαι θαλασσινός...!!!
![]() Ολο το σκέφτεσαι κι όλο κάνεις πίσω (σύμφωνα με δικά σου ποστ) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία ευχαριστώ πολυ γτ αν είναι οπος τα λενε τα πράγματα αν τσιμπήσει κανέναν άνθρωπο και ποσο μαλον κανένα παιδάκι θα υπάρξει θέμα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θαλασσινός ΔΕΝ είμαι (ακόμα τουλάχιστον)... ψαροτούφεκο όμως έκανα (και συμμετοχές σε αγώνες έχω)... οπότε... θα τα τσάκιζα.- ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|