|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα η ταπεινή μου άποψη χωρίς εμπειρία είναι οτι μαζικό θάνατο έχουμε από οξυγόνο, χωρίς να παντρεύομαι βέβαια αυτή την άποψη. Απλά όταν ακούμε ένα ζώο με πέταλα να έρχετε από μακρυά, μπορεί να είναι και ζέμπρα με πέταλα δεν αποκλείεται, αλλά το πιθανότερο είναι να είναι άλογο. Επιμένω δεν λέω οτι ο Γιάννης έχει άδικο, απλά για μένα είναι η πιθανότερη εκδοχή.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη ότι ήταν να γίνει , έχει γίνει ..... οπότε δεν υπάρχει λόγος να επιμένουμε . Αν κάποιος κρίνει ότι τα ψάρια του είχαν φυσιολογική συμπεριφορα πρίν το συμβάν αυτός ξέρει καλύτερα .
Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο παράδειγμα με τις ''ζέμπρες και τα άλογα'' αναφέρθηκε σε συνέδρειο γιατρών όσο αναφορά διαγνώσεις για ανθρώπους. Πρέπει να καταλαβαίνουμε την λογική. Αν όχι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή πρόσφατα έχασα ένα ψάρι που το αγαπουσα πολύ μάλλον από έλλειψη οξυγόνου υποθέτω, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είναι πολύ άσχημο συναίσθημα...
Τώρα από οξυγόνωση... Από παράσιτο... Από άλμα το ίδιο κάνει. Εχεις χάσει ψάρι που το μεγαλωνες καιρό και είναι πολύ άσχημο
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή Αρτεμισία για να καταλάβω η δικιά σου θέση πια είναι τι νομίζεις ότι έφταιξε στην περίπτωση του φύλου μας του Ηλία. Ούτως η άλως Forum είμαστε και κουβέντα κάνουμε .Εγώ αυτό το θεωρώ σοβαρό θέμα και αξίζει να το αναπτύξουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είπα και στην αρχή Γιάννη στο ένα βλέπω δείγματα ασθένειας αλλά στα άλλα 2 δεν έχει φωτό , ο φίλος μας για να κρίνω . Αλλά με 40 βαθμούς ζέστη δεν θέλει και πολύ να για να γίνει το κακό χωρίς καθόλου οξυγόνο και καμία ανατάραξη . Πόσο πιθανό είναι να φύγαν και τα 3 την ίδια μέρα απο την ίδια ασθένεια???
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά η απώλεια ενός ψαριού, ειδικά αν το έχεις καιρό είναι οδυνηρό.
Από εκεί και πέρα καλό είναι να το συζητάμε με σωστά επιχειρήματα χωρίς έντονες αντιπαραθέσεις. Και ο λόγος είναι απλός, να βρούμε την αιτία για να μη ξανασυμβεί ούτε σε εμάς αλλά ούτε και σε άλλους, αυτό άλλωστε είναι και το νόημα του φόρουμ, να μαθαίνουμε όλοι από τις εμπειρίες αλλά και τις ατυχίες των άλλων
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
.. και είμαστε και λίγοι που έχουμε αυτό το χόμπι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιμνούλα στην αυλή | tkalamat | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 124 | 09-06-17 22:59 |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Αρχάριος...για λιμνούλα | stam | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 18-08-11 21:01 |
Λιμνούλα στο μπαλκόνι | υδροχόος | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 29-09-08 09:15 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |