|
|
||||
|
||||
![]()
δες και αυτο αν το εχεις με τα αγγλικα
http://www.tomsguide.com/us/nikon-d3...view-2183.html |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο το πρωτο δεν παίζει!
πάντως ευχαριστώ για την κοπο! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δομιμασε αυτα πηγαινε στο μανουαλ M το κλειστρο βαλτο στο 1/25 F7.1 iso 800. to κλειστρο το αλλαζεις με την ροδελα το f το αλλαζεις κρατοντας το κουμπι που εχει το + και το - πατημενο και περιστρεφοντας την ροδελα βαλε το iso sto 800.το ισο το αλλαζεις πατωντας και κουμπι με το θαυμαστικο ολα αυτα τα κανεις οντας στο προγραμμα μανιουαλ M .αν την θες πιο φωτεινη βαλε το κλειστρο πιο αργο στο 1/8 ας πουμε γενικα ψαχτο και εγω στο ψαξιμο ειμαι.μετα στο μενου εχει την ισορροπια λευκου βαλτο στο φθορισμου η αν εχεις πολυ φως στο αμεσο ηλιακο φως.στο ορισμος picture control vale to vivid (vi) αυτα ειναι στο μενου ληψης το δευτερο εικονιδιο.ελπιζω λιγο να βοηθησα.και εγω πελαγωμενος ειμαι.πρεπει να διαβασεις πολλες φορες το μανιουαλ πολλες ομως να κατανοησεις τις εννοιες κλειστο διαφραγμα iso.καλες ληψεις
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ φιλε για τον χρονο σου!θα τα δοκιμάσω αύριο με καθαρο μυαλο μπας και κανω τπτ!
το θεμα είναι ότι την φωτογραφική την θελω μόνο για να φωτογραφίζω το ενυδρείο μιας και δεν εχω χρονο να ασχοληθώ περισσότερο! δεν υπάρχουν κάποια στάνταρ σε ότι αφορα τις ρυθμίσεις για τέτοιου είδους φωτογραφίες? καποιος οδηγός που να σου λεει ότι για βγάλεις ενυδρειακες φωτο πρέπει το κλείστρο να είναι από εκει εως εκει το iso από εκει εως εκει κ.τ.λ.? μπορει να σας ακουγονται αστεία αυτά αλλα δεν γνωριζω καθόλου! ------------------------------------------------------------------------------------ ευχαριστώ Γιώργο αυτό παίζει μια χαρα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ή στο S και να επιλέγεις μονο την ταχύτητα ή στο A και να επιλέγεις μονο το άνοιγμα |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα σου εχω γραψει για το ενυδρειο.χωρις να ειμαι απολυτα ευχαριστημενος εκει την δουλευω εγω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστώ πάντως παιδιά! ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
την γυναίκα ποιος ακούει μετά! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 24-07-16 στις 11:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NIKON D3300 AF-P 18-55mm VR KIT | odin79 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 31 | 07-07-16 00:12 |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |