|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα υπολοιπα, μην σε παιρνει απο κάτω. Το κάθε πρόβλημα έχει την εξήγηση του και τη λύση του
Το αλμυρό δεν το αφήνεις έτσι εύκολα[/QUOTE] συμφωνώ και επαυξάνω!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγή νερου σήμερα αφου δεν ειχα κανει για 15 μέρες,λογω,φόρτου εργασίας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολύ μινιμαλ καταστάσεις έχεις κανει! πως πας από μετρήσεις ? το φωτιστικο τα σπαει! τι σχέδια έχεις ? υπαρχει κανενα νέο? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=voas;956246]μπράβο γιαννη!πολυ μου αρεσει η ρεεφαρα σου!
Ευχαριστώ Νικο αλλα, reefαρα δεν το λες,χαχα χα πολύ μινιμαλ καταστάσεις έχεις κανει! Δεν μπορω να κανω αλλιως για την ωρα.Λιγα πραγματα. πως πας από μετρήσεις ? Δεν ξερω,αλλαζω πλεον παλι καθε εβδομάδα νερο....τεστ,οποτε με βγαλει ο δρομος μου,θα παρω. το φωτιστικο τα σπαει! Για εργοστασιακό,ειναι πολυ καλο τι σχέδια έχεις ? Σκοπευω να το παλεψω τελικα και οπου με παει... υπαρχει κανενα νέο? Ευτυχως ή δυστυχώς οχι Νικο...
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά το φωτιστικό είναι καταραμένο .........
Πρώτα ο Παναγιώτης μετά ο Αντρέας και τώρα χαροπαλευεις εσύ! Φυσικά πλάκα κάνω μέχρι στιγμής ... Τώρα στο θέμα μας . Δεν μου αρέσει που λες "τεστ,οποτε με βγαλει ο δρομος μου,θα παρω". Αν δεν είναι οικονομικό το θέμα παρήγγειλε ότι σου λείπει . πρόσεχε λίγο με θερμοκρασίες εάν έχεις θέμα και συνέχιζε της ρρουτίνες . Ξέρεις ότι δεν είμαι από αυτούς που σου λένε όλα ωραία και αυτό επειδή όταν έρθω από εκεί θέλω να δω ανεβασμένο επίπεδο και ηθικό . πως θα σου φέρω κάνα δυο κλαδάκια να βάλεις άμα δεν είσαι κομπλέ ?????? |
|
||||
|
||||
![]()
Θερμοκρασια Σακη ειμαι το ανωτερο 26,3.Τα τεστ ειλικρινα ειναι οποτε με βγαλει,αλλα υπολογισε κατα της 6/8 που πληρωνομαι.....
![]() την caulastrea....Για το φωτιστικο φανταζομαι εννοεις οτι οποιος το εβαλε,το ξεστησε μετα το ενυδρειο....χαχαχαχαχαα.Εγω θα το παλεψω.... Θα ανεβεις επανω Σακη;;
|
||||
|
||||
![]()
Θα ανεβεις επανω Σακη;;[/QUOTE]
γιαννη θα τον περιμένουμε όλοι να τον υποδεχτουμε στο λιμάνι εκ βαιων και κλάδων!!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |