|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μας καμιά φωτογραφία. Τι είδους φυτά έχεις και στα τρώνε? Δύο ενδεχόμενα βλέπω. Είτε τα φυτά δε πάνε καλα- χαλανε και τα σαλιγκάρια απλα τρώνε τον νεκρό ιστό είτε τη ζημιά στην κάνουν ενας(ή και οι δύο) εκ των πλεκο/ sae. Ο πλεκο ταιζεται με φυτικές τροφές?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειδικά τα σαλιγκάρια δεν αφήνουν φυλλαράκι πεσμένο ή χαλασμένο. Αλλος ένας λόγος που το ενυδρείο μου είναι πεντακάθαρο
|
||||
|
||||
![]()
γενικά έχω πρόβλημα με τον πληθυσμό τους σε κάθε αλλαγή βγάζω και 3-4 χούφτες,οι πλεκο δεν πειράζουν τίποτα τα βλέπω τα σαλιγκάρια που τα τρώνε,από φυτά ότι έχω προσπαθήσει μέχρι τώρα μου το έχουν κάνει πατσαβουρι,Alternathera,Nymphaea Lotus,trident,polysperma,Ludwigia,μόνο η Anubia την έχει γλιτώσει,φωτογραφίες θα βάλω αύριο γιατί έχουν κλείσει τα φώτα τώρα
------------------------- ![]() βρήκα μια που είχα τραβήξει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 21-07-16 στις 22:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα εχουν ελλειψεις δεν τα εχουν φαει τα σαλιγγαρια ,τα σαλιγγαρια απλα τα καθαριζουν,σιγουρα εχεις χαμηλο φωτισμο φαινετε απο την αναπτυξη τον φυτων τα μεσογονατια διαστηματα συγκεκριμενα, και σιγουρα ελλειπης λιπανση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα με προβληματισες
![]() οποτε μαλλον εξω επεσα
|
||||
|
||||
![]()
είναι σίγουρα τα σαλιγκάρια γιατί τα βλέπω που το τρώνε
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ακομα δεν συμφωνω με τα σαλλιγκαρια γιατι παντα ειχα πολλα σε φουλ φυτεμενο ενυδρειο και δεν ειχα τετοιο προβλημα,παντως στη θεση σου θα εκανα ενα καλο κλαδεμα, και θα αρχιζα να ριχνω κανενα αγγουρακι,καροτακι και για τα ψαρια και για τα σαλιγγαρια.
Απο λιπανση τι ριχνεις;διοξειδιο εχεις;τα φυτα που βλεπω εγιναν ετσι σε δυο μερες;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά και σαλιγκάρια | manolakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 05-11-13 13:19 |
Φυτά και σαλιγκάρια ?? | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 28-09-09 11:50 |
Φυτά και Σαλιγκάρια!!! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 21-12-07 12:03 |
Σαλιγκάρια από τα φυτά | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 18-02-06 15:47 |