|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές είναι μερικές απο τις τελευταίες προσθήκες , μεταξύ αλλων,
acropora spathulata, acropora microlados (strawberie shortcake), ένας υάκινθος ακόμα ροζ , την κίτρινη δεν την έχω αναγνωρίσει ακόμα αλλά επαθα τρια εγκεφαλικά όταν την είδα και βρήκε τον δρόμο της για το ενυδρείο μου !! ![]() ![]() ![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
τρέλανε μας κωστα!εσύ τρία εγώ πολλαπλά εγκεφαλικά!
απίστευτο ειναι το ρεεφ σου κωστα!να είσαι καλά και να το χαίρεσαι.... |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μας και μια πανοραμική με όλο το ενυδρείο να χαζέψουμε λίγο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι τα πάρα κλαδέψεις .......
Αλλά από χρώμα πιστεύω καλύτερα από ποτέ ...... |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Με την δεύτερη με αποτελείωσες !
![]() ![]() ![]() Για πες μας λεπτομέρειες για την shortcake !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα , παει σφαίρα Σάκη μεγαλώνει πολυ γρήγορα
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|