|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις κρύου νερού πάλι βάλε συννεφάκια ,
White Cloud Mountain Minnow http://www.seriouslyfish.com/species...hys-albonubes/ πολύ ομορφα ψαράκια
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις 20 νιτρικα στην βρυση , θελει να κανεις κατι πριν βαλεις οτιδηποτε
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα παραπάνω είναι παράμετροι του ενυδρείου.
Το νερό της βρύσης είναι χάλια και φέρνω από αλλού για της αλλαγές. Αλλά δεν βλέπω να την παλεύω έτσι. Θα πάρω Α/Ο να τελειώνω με το θέμα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι πάει πολύ νερό χαμένο με την Α/Ο. Με τις παραμέτρους PH, GH, και ΚΗ που έχω τώρα τί μπορώ να βάλω ? |
|
||||
|
||||
![]()
white cloud βάζεις άνετα, αρκεί να έχεις καλή ψύξη το καλοκαίρι, όπως με τα χρυσόψαρα, και το χειμώνα αν δεν πέφτει η θερμοκρασία κάτω από 15 δεν θες και θερμαντήρα, ίσως να χρειαστείς θερμαντήρα μόνο για τα φυτά, γιατί μπορείς να το γεμίσεις με εύκολα φυτά.
Εχω συννεφάκια σε εξωτερικό χώρο και το τελευταίο Χειμώνα τα κράτησα και στους 14,5 και παρεμπιπτόντως άντεξαν και τα φυτά σε αυτή τη θερμοκρασία, άντεξαν και τα σαλιγκάρια αλλά ακόμα και οι γαρίδες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστο Comet?? | george800 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-04-15 18:44 |
Εκπαιδευμένο Comet | Stefan0s | Χρυσόψαρα | 11 | 22-11-10 18:28 |
comet με εξωφθαλμία. | Χριστόφορος Μίχας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-02-10 08:52 |