|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ενα χρυσοψαρο, η μικρα κοχυλοψαρα,η μια ομαδα κορυντορας μονο με ευκολα, γρηγορης αναπτυξης φυτα.
απολα αυτα,θα προτιμουσα τα κοχυλοψαρα η τα κορυντορας περισσοτερο. τα χρυσοψαρα με τους ρυπους που παραγουν ισως ειναι θεμα στα λιτρα αυτα. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα προτεινα εναν μονομαχο εναν πλακατ (ειναι η αδυναμια μου
![]() φυτα αργης αναπτυξης και τελειωσες.Μια χαρα τα γεμιζει 100 λιτρα μονος του ο μονομαχος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα διαβάζω για τα κοχυλόψαρα, και μ' αρέσουν αρκετά.. Μπορώ να βάλω 4-5 πέτρες ώστε να κάνουν μερικές φωλιές και κρυψώνες εκεί, και αρκετά κελύφη από σαλιγκάρια του κήπου τα βρώσιμα. Και καμιά ανούμπια πάνω στις πέτρες για το χρώμα.. Η μαύρη άμμος θα κάνει δουλειά ή θα υπάρχει πρόβλημα πιστεύεις? Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση:
Φανταστικοί οι μονομάχοι. Έχω ένα παροπλισμένο 40άρι στην άκρη... Αν βρω χρόνο σε λίγο καιρό ίσως να κάνω ένα μικρό να το βάλω στο δωμάτιο, με έναν μονομάχο, ελάχιστο φωτισμό και φυτά αργής ανάπτυξης. Αλλά σίγουρα θέλει παραπάνω φροντίδα ένα τέτοιο ενυδρείο.. Οι μονομάχοι είναι παρεξηγημένα ψάρια που θέλουν πολύ προσοχή, αλλά δείχνουν τα χρώματά τους και την συμπεριφορά τους και σε αποζημιώνουν.. |
|
|||
|
|||
![]()
το Seachem Flourite Black Sand το έχεις για βυθό ή έχεις κ κάτι άλλο από πάνω ?
κ εγώ αυτό έχω κ μοιάζει περισσότερο με λάσπη παρά με άμμο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λυπάμαι τα λεφτά που είχα δώσει (120+ ευρώ) γιαυτό δε θέλω να το αλλάξω, αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς... Απλά δε θέλω να βάλω λευκή άμμο γιατί λερώνει πολύ εύκολα και θα θέλει καλό καθάρισμα με την σκούπα κάθε ΣΚ.. |
|
|||
|
|||
![]()
στο δικό μου έριξα από πάνω ένα λεπτό στρώμα χοντρής άμμου στο φυσικό χρώμα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή εύκολων φυτών χωρίς co2 | xarmanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-09-14 16:39 |
Πείσε τη γυναίκα σου για νέο ενυδρείο! | Plakas | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 32 | 12-01-12 00:14 |
Ποιό εξωτερικό φίλτρο για 100lt ? | vassilis23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-10-11 13:15 |
Επιλογή μικρού Pleco, μέχρι 13 εκατοστά(και πολύ είναι) | krispie | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 29-08-11 14:22 |
Προτεινόμενη σύνθεση κατοίκων για ενυδρείο 60 λίτρων. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-04-10 00:31 |