|
|
|||
|
|||
![]()
μπορείς να βρεις μια χαρά εσωτερικό φίλτρο κ με 10-15ευρώ χωρίς να "μπλέξεις" με παραγγελίες
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λογω μπατζετ δεν μπορω να δωσω 40-50 ευρω για να παρω εξωτερικο. Το ενυδρειο μου ειναι 60χ38χ30. Περα οτι θα μου φαει χωρο το εσωτερικο φιλτρο, ενα εξωτερικο φιλτρο τι αισθητα καλυτερο θα μου δωσει? Το ενυδρειο θα ειναι φυτεμένο και το πιθανοτερο να εχει γαριδες αντι για ψαρια (δεν εχω αποφασισει ακομη) Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
ίδιες διαστάσεις έχουμε κ έχω ένα εσωτερικό φίλτρο που το πήρα 15 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) κ υπήρχε κ φθηνότερο που θα σε βολέψει αν είναι να βάλεις μόνο γαρίδες. από μαγαζί στη Λάρισα το πήρα.
να ξέρεις όμως ότι κάθε 15-20 μέρες θα θέλει καθάρισμα (10 λεπτά διαδικασία) γιατί πέφτει γρήγορα η ροή |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ με μια τελείως πρόχειρη αναζήτηση, βρήκα εξωτερικό με ούτε 28 ευρώ... εσύ με 40-50; http://www.petsupermarket.gr/8729/%C...410lh-67w.html |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αν υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή αργότερα να πάει σε μεγαλύτερο ενυδρείο, το συγκεκριμένο φίλτρο ίσως να μην τον καλύπτει κ να χρειαστεί μεγαλύτερο, ενώ αν μείνει στα 60 λίτρα με γαρίδες τότε κ ένα φτηνό (10-15 ευρώ) εσωτερικό φαντάζομαι ότι θα κάνει την δουλειά κ θα "γλυτώσει" την διαφορά. έψαχνα τα συγκεκριμένα φίλτρα κ για το δικό μου αλλά δεν μπόρεσα να βρω το μανομετρικό τους οπότε αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. το CF300 δεν υπάρχει πάντως κ θα ξαναέρθει από Σεπτέμβριο. |
|
||||
|
||||
![]()
Με συγχωρειται κυριοι τα εξωτερικα φιλτρα που προτεινεται μπροστα
στο aquael turbo 500 δεν πιανουν μια,μην το γενικευουμαι εξωτερικο φιλτρο να ειναι και οτι να' ναι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρωταω γιατι το ειχα το aquael turbo 500 και ΟΚ ειναι απλα ενα καλο εσωτερικο φιλτρο. Τα εξωτερικα αυτα δεν τα εχω δοκιμασει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είδες πως όσοι γνωρίζουν λίγο παραπάνω το ενυδρείο προσπάθησαν να "δείξουν" το όφελος της αγοράς ενός εξωτερικού φίλτρου. Έχω στο σπίτι 10 εξωτερικά σε λειτουργία και μερικά να "κάθονται"... για περίπτωση ανάγκης. Εσωτερικό έχω μόνο ένα... και ΔΕΝ το χρειάστηκα ΠΟΤΕ. ΑΝ αργότερα ο φίλος πάει σε μεγαλύτερο ενυδρείο... κάποια στιγμή που θα του χρειαστεί θα το χρησιμοποιήσει αυτό το εξωτερικό (έστω και μικρό) σαν βοηθητικό/εφεδρικό... το εσωτερικό μάλλον ποτέ. Καλύτερα λοιπόν να προσπαθήσει με λίγο παραπάνω ζόρι να αγοράσει... ότι ΔΕΝ θα του βγει στο τέλος άχρηστο.- |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() πληροφορίες για Astro, Dophin |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για φίλτρο | johnyd | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-04-12 14:59 |
Ερώτηση για φίλτρο. | nkarytia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 23-04-09 08:48 |
Ερώτηση για το φίλτρο | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-09-07 10:51 |
Mια ερώτηση για φίλτρο | aggelos_a | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 20-08-07 17:16 |
Ερώτηση για φίλτρο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 09-03-07 20:52 |