|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη τα ραμσχορν δεν νομίζω ότι ασχολούνται με την τριχοειδη. Κι οι αμανο δεν είναι η λύση! Τώρα που θα βάλεις διοξείδιο νομίζω θα βρεις σιγά σιγά τις ισορροπίες του ενυδρείου σου και θα φύγει!
Sent from my E2303 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Διονύση , στα χρυσόψαρα τα φυτά γεμίζουν μαύρη τριχοειδή άλγη, τα βάζω για ένα βράδυ στα συννεφάκια και την άλλη μέρα είναι πεντακάθαρα.
Σε αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=91831 η τριχοειδή άλγη έκανε πάρτι, έριξα μια χούφτα ramshorn και έχει μείνει ελάχιστη και μειώνεται, σε εμένα φαίνεται πως κάνουν δουλειά
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις έβαλα clea μπορώ να βάλω και ramshorn? Νομίζω πως όχι. Βέβαια είναι μικρουλια αυτά τα κλεα. Αλλά φυσικά θα μεγαλώσουν.
Κι εγώ πιστεύω πως όταν βάλω το CO2 (γιατί τόσο καιρό είχα diy ) θα αλλάξει λίγο το τοπίο. Τα φυτά ψηλωνουν τόσο γρήγορα και τα φύλλα μεγαλώνουν και τα πάνω πάνω γεμίζουν "πράσινα μαλλιά " ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαρβάρα, ότι σαλιγκάρι και να βάλεις τώρα τα helena θα το φάνε.
Τα helena είναι σαρκοφάγα
|
|