|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αν παρεις και βρυση ,η διαφορα ειναι γυρω στο 20ρικο, αλλιως κανενα 30αρι.
Υπαρχει και η λυση του κατω παγκου οπως σου ειπε ο Τακης. διπλα απο το κανιστρο αυτο,θα πρεπει να μπει και 2ο κανιστρο +θηκη με την ρητινη. Το τελευταιο κανιστρο , δεν ειναι κατω παγκου και στην περιπτωση σου που θελεις και ρητινη , δεν συμφερει, θα βγουν παραπανω λεφτα... Αν βαλεις σκετο φυσιγγιο ,βγαινει φθηνοτερα Παντως η ελαχιστη τιμη που μπορεις να πετυχεις ειναι κοντα στο 50ρικο (χωρις μεταφορικα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα προτιμούσα κάτω από τον πάγκο γιατί δεν έχω πολύ χώρο πάνω. Οι τιμές μου φαίνονται εντάξει αν είναι να πίνεται κιόλας το νερό. Αλλά του δικτύου είναι από γεωτρήσεις και αφαλατώσεις και δεν ξέρω πού αλλού... δεν ξέρω δηλαδή αν αυτά τα φίλτρα μπορούν να κάνουν θαύματα! Δεν μιλάμε για νερό που "πίνεται από κάποιους αλλά δεν είναι και πολύ καλό" μιλάμε για νερό που "απλά κάνεις μπάνιο και βάζεις πλυντήριο"
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο, θέλει μετρήσεις τότε το νερό για να δεις τι ακριβώς περιέχει, μπορεί να έχει και βακτήρια, εκτός και αν χλωριώνεται
|
||||
|
||||
![]()
χλωριώνεται απ' όσο ξέρω. Να ρωτήσω στην επιχείρηση νερού;
|
||||
|
||||
![]()
Την εμπιστεύεσαι ;
Σε χημείο θα ήταν καλύτερα
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτα ,μαθε , να δεις αν αξιζει.
Αν ειναι μονο τα λιγα νιτρικα και νορμαλ σκληροτητες ,αξιζει. Αν δεν χλωριωνεται κιολας , αστο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νιτρικά στο νερό του δικτύου! Πως μπορώ να φτιάξω νερό για κιχλίδες από RO; | BabylonX | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-13 03:50 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Το νερό απο τις αλλαγές νερου μπορούμε να το ρίξουμε σε φυτά και γλάστρες? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 29-06-08 09:21 |
Αλλαγές νερού με νερό από θερμοσίφωνα | WILD_RIDER | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 11-12-07 11:52 |
Αλλαγές στο 60L μου. | ΠΑΝΟΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 29-11-06 22:48 |