|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι με την τύρφη μπορείς να κάνεις δουλειά... προσωπικά βάζω τύρφη και γίνεται όπως βλέπεις στο βίντεο
|
|||
|
|||
![]()
Τύρφη χρησιμοποιώ, αφού το γράφω.
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.tetra-fish.com/products/a...r-extract.aspx
Δοκιμαζεις το 1/5 της συνιστομενης ποσοτητας ,βλεπεις,μετρας και πραττεις αναλογα Εχε κατα νου οτι το σκουραινει αρκετα το νερο,δεν γινεται "τσαι" που φανταζομαι αυτο θελεις Καλη τυχη
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον χρησιμοποιείς φυσικά πράγματα για να το σκουρίνεις δεν προτείνω τα "χημικά"
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Προοδευτικά ατονεί κι εξασθενεί αλλά το 4 μέρες είναι υπερβολή.αν στις εβδομάδες σου αλλαγές προσθέτεις λίγο δεν νομίζω να καταλάβεις καμία διαφορά. Τώρα αυτό έχει να κάνει και με το ποσό black σ αρέσει...
Σε κάθε περιπτώση είναι ένας αξιόπιστος-τεμπελικος τρόπος για black water.επαναλαμβανω ξεκινά δοκιμές με μικρές ποσότητες και βλέπεις.... Παρακολουθα και τιμές γιατί έχει ήπιες ιδιότητες buffer, σε όξινο νερό θα επηρεάσει τις μετρήσεις σου και αμελητέα
|
|||
|
|||
![]()
ΑΟ όσο γνωρίζω περιέχει φυσικά υλικά έτσι; Δεν έχει χημικα, σωστά; Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το τεχνικό κομμάτι των ΑΟ είναι κάτι που αγνοώ τέλειος.αλλα εφόσον είσαι με νερό ΑΟ στο ενυδρείο δεν θα σου πειράξει τις μετρήσεις ιδιαίτερα
|
|||
|
|||
![]()
Τ9 φιλαράκι, δεν αναφέρομαι στην αντίστροφη όσμωση. Ήθελα να γράψω "από όσο ξέρω" και το κινητο μου έβγαλε ΑΟ. Χαχαχαχαχαχα, σε έστειλα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
black water diy | orbion | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 25-08-15 13:07 |
Black water | Butterfly | Αμαζόνιος και περίχωρα | 7 | 16-03-12 12:31 |
black water | Tetra | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 07-08-09 14:34 |
Black water | giorgosp | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-12-07 14:30 |
Black Water | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 02-02-05 20:41 |