|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι το ευχαριστω του Kopritani για την συμπαρασταση που του δινω τοσο καιρο!!
Δεν προσθετω τιποτα αλλο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
αντε παλι...ω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λαχείο καθέ πότε παίρνεις , να πάρεις και σε μένα ένα;
|
|||
|
|||
![]()
γεννησαν κιολασ.
....................αυτα ειναι....................... μιλαμε για μεγαλη ....φαρδια. η θυλικια τον ![]() ![]() και ο αρσενικοσ την ειδε ![]() ![]() συνεχεια με ![]() και το αποτελεσμα ![]() παντα τετοια...
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον λογω προβληματος με το adsl καθυστερησα να σας δωσω νεα.... Τριτη γεννησαμε , Τεταρτη τα φαγαμε τα αυγα.... Εχθες ξαναγεννησαμε (και εχω απιθανες φωτο να σας δωσω κατα τη διαρκεια της γεννας περιπου 1 ωρα) και σημερα τα ξαναφαγαμε..... Ειναι λιγο περιεργο για τοσο ενηλικα ψαρια να φερονται ετσι, πιστευω οτι φταιει το αγχος του νεου ενυδρειου.... Παντως γεννανε σαν τρελα και πιστευω οτι συντομα θα εχουμε αποτελεσματα......
|
||||
|
||||
![]()
Είναι σίγουρα ζευγάρι;
|
||||
|
||||
![]()
για να το λεει ο πρυτανης...ο μετρ της .......τυχης να το πω...???γκαστονε......ακους...?????
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιστευτο!!!!!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 07-03-05 14:55 |