|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα νιρτρικα εχει;
Μια επιλογη ειναι η α/ο . Αν δεν θελεις α/ο , θα χρειαστεις 2 σταδια φιλτρανσης. Στο πρωτο θα μπει φιλτρο ανθρακα και στο δευτερο ριτινη απορροφησης νιτρικων. Η ριτινη ειναι η ιδια για ενυδρεια ,αλλα και για οικιακη χρηση Σκετη ριτηνη δεν μπαινει ,το χλωριο την καταστρεφει. Μπορεις να παρεις ετοιμο κιτ διπλης φιλτρανσης η να τα φτιαξεις κομματι κομματι. Εγω εχω λιγα νιτρικα ,τα πηρα ολα κομματια για το σπιτι (να πινουμε εμεις) και μου βγηκε φθηνοτερα. Σε ρωταω ποσα νιτρικα εχεις για να δουμε αν χρειαζεσαι μεγαλη θηκη ρητινης η μικρη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κουβαλάω μπετόνια ![]() Για έναν μήνα δεν άντεχα άλλο και έβαζα από το δίκτυο και έκανα μέτρηση είχα φτάσει 40 νιτρικά. Μετά έκανα 3 μέρες σερί αλλαγές με μπετόνια ![]() ¶σ'τα να πάνε
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεσαι τα μπετονια ,θελεις φιλτρα για να πινετε κι εσεις νερο , μην νομιζεις οτι τα εμφιαλωμενα δεν εχουν νιτρικα.
Οκ ,τα 5-10 no3 ,θα τα τραβηξουν και τα 330ml ριτηνης ,η μικρη θηκη δλδ. Το θεμα ειναι τι θελεις εσυ να φτιαξεις ,γιατι υπαρχουν αρκετες επιλογες. Θελεις αλλο συστημα για τα ενυδρεια και αλλο για την βρυση; Θελεις να βαλεις μονο στην βρυση και με εναν κλεφτη (με βανακι) να τραβας νερο για το ενυδρειο; Θελεις συστημα κατω η ανω παγκου; Θελεις ετοιμο κιτ η να το στησεις σε κομματια ξεχωριστα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναπληρωση νερου | thanasis76 | Λοιπός εξοπλισμός | 47 | 09-10-14 15:19 |
Απορια για αναπληρωση νερου.... | Sakisdraminos | Λοιπός εξοπλισμός | 3 | 09-05-14 18:48 |
Χρειαζεται αναπληρωση του νερου? | sefis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 02-05-11 15:59 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | po-pay | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-11-10 00:53 |