|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένουμε το κκαπέλο .
Επίσης μετά που θα βάλουμε πρέπει να δούμε την ποσότητα για τα μπλουζάκια και καπελάκια . Μόλις δούμε ότι μαζεύουμε ξεκινάμε κκατάθεση σε ένα άτομο που θα επιλέξουν οι μοντ για να μαζεψουμε τα λεφτα μολις μαζεψοημε παραγγελνουμε . |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΗΝ ξεχνάς και την ποιότητα της στάμπας.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να προσπαθήσετε να βρείτε μπλουζάκια με βαρύ ύφασμα.. να μην είναι σαν φανελάκια!!!
Έχω δουλέψει σε βιοτεχνία που έκανε μεταξοτυπίες και γνωρίζω ένα δυο πράγματα. Όσο για την στάμπα θα είναι θερμομεταφορά, μεταξοτυπία ή εκτύπωση?
|
||||
|
||||
![]()
Όπως και τα λέει ο no_name εδώ, να μην είναι κακής ποιότητας οι φανέλες.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδα αναμνηστικες ειναι οι φανελες δεν θα ναι να παμε για clubing..
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανα πολο θα παιξει?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δύσκολα Dimi πολλά λεφτά και δεν νομίζω να πιάσουμε ποσότητα...
Κάτσε να πιάσουμε μια με τα μπλουζάκια! Στην επόμενη εκτύπωση θα το δούμε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μεταξοτυπία με μελάνια plastisol. Η έρευνα αγοράς έγινε από τον Σάκη με αρκετό κόπο γιατί όλοι είμαστε άσχετοι με το θέμα και με προσπάθεια να βρεθεί κάτι ποιοτικό αλλά και οικονομικό. Γιώργο αν γνωρίζεις κάτι καλύτερο πες μας (αν πρέπει με πμ). |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω τα fruit of the loom ειναι απο τα καλυτερα σε ποιοτητα (τουλαχιστον οποτε ειχα τα ειχα για πολλα χρονια). Για αλλες προτασεις απο καποιον που γνωριζει το αντικειμενο, φυσικα και ειμαστε ανοιχτοι.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η ποιοτητα fruit , ειναι αψογη , εχω τετοιες 10χρονια.
Οι μπλουζες θα φυσανε ,μην ανυσηχειτε!!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|