|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η συγκεκριμένη φωτό δεν είναι από το CO2, αλλά παλιά, από την αεραντλία... Μπήκε μόνο και μόνο σαν συνοδευτική του κόκκινου κειμένου... (δεν μου πήγαινε να μην την βάλω) ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παραπληροφοριση... δηλαδη ... φιλοξενε!
Ομως συμφωνα με το κειμενο, και την ποιητικη αδεια επιτρεπεται... συμφωνω.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Φιλόξενε!Με τι κάνεις την διάχυση και έχεις τόσο μεγάλες (σαν ρόγες σταφυλιού) φυσαλίδες;
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσπάθησα λοιπόν να προσδιορίσω ακριβώς το μέγεθος της φυσαλίδας: είναι μεταξύ 3 και 4 χιλιοστών περίπου. Εχω βάλει μικρή αερόπετρα, αλλά την έχω θάψει κάτω από το χαλίκι (γιατί δεν μπορώ να την βλέπω ![]()
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 06-01-06 στις 23:08 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σου!
Είναι λογικό κάποια ποσότητα να παραμένει κάτω από το χαλίκι σου και μετά απελευθερώνεται σε μεγάλη φυσαλίδα.Έχεις σκεφτεί μήπως καμιά άλλη λυση προς διάχυση του μείγματος π.χ. στην έξοδο του φίλτρου ή την σκάλα;Έκανες κάτι από τότε; |
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρόν το έβγαλα το co2, λόγω του ότι εμφανίστηκε ΒΒΑ...! Μόλις αντιμετωπίσω αυτή την άλγη, θα ξαναδοκιμάσω...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εφτιαξα και εγω DIY ενυδρειο (τρομαρα μου!) | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 29-10-05 11:41 |