|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Διαφορά σε οσφρηση-γευση ειδα μεσα σε 3 μερες,για πνευμονια σε κανα μηνα+ (τοσο εκανα να ξεφορτωθω τα "γατακια")
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε εμένα ο τσιγαρόβηχας σταμάτησε σε 3 ημερες
|
||||
|
||||
![]()
Διαφορες (και πολλες μαλιστα) θα αρχιζεις να τις καταλαβαινεις σιγα σιγα.
Κυριως σε γευση και οσφρηση.. Δεν θα αντεχεις και να μυριζεις τσιγαρο (αν δεν καπνιζει καποιος αλλος στο σπιτι σου) Α, και τσιμπιστε κι ενα τεφλον drip tip ,εχει πολυ μικροτερο μικροβιακο φορτιο και δεν εχει εναλλαγες στην θερμοκρασια (δεν καιει χειλη ,δεν ειναι παγος τον χειμωνα οπως το ατσαλινο) Τακη το παραπανω ταιριαζει και γαντι στον subtank ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη Κοσμα μεγιες!! Εγω πλεον ανεβαινω στον 4ο οροφο απ τις σκαλες χαλαρα καμμια σχεση με πριν.
Τακη με το συρμα που εχεις σε 2,5 πυρηνα με 5 σπειρες εισαι γυρω στα 1,12 ohm αν τα θυμαμαι και καλα |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη το έβαλα στη wish list
![]() Χρήστο ευχαριστώ βρε, θα κάνω δοκιμές
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας! Παρατηρησα οτι χρειαζομαι περιπου 3,5-4 ml υγρα την ημερα.Με 8 ευρω που ειχε το μπουκαλακι των 25ml θελω 40 ευρω υγρα το μηνα.
Σιγουρα θα υπαρχουν φτηνοτερα υγρα.Για πειτε μου απο που αγοραζετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα αγοραζω απο παντου δοκιμαζω τα παντα
![]() ![]() Με τον καιρο να ξερεις παντως οτι θα ριξεις και την νικοτινη και την καταναλωση. Πως σου φαινεται το ατμισμα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |