|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ενώ φαίνεται σχετικά εύκολο, όταν κάθομαι κ σκέφτομαι πώς θα το φτιάξω τα χάνω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περίμενε καλέ... για σένα δουλεύω πάλι (στο photoshop).-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλέ, μην παιδεύεσαι, και σ'ευχαριστώ κιόλας, θα την βρω την άκρη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δες αυτά τα κομμάτια
Εκτος ενυδρείου Επάνω στο ενυδρείο Επάνω σε αυτό βιδώθηκε το σταθερό κομμάτι και το κομμάτι με τους μεντεσέδες που ανοιγοκλείνει
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω τσάμπα το παίδευα... ο Τάκης βοήθησε ήδη.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει,επιτέλους κατάλαβα
![]() Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο ![]() ------------------------- Ήρθε το esha 2000. Στις οδηγίες λέει πρώτη μέρα 25σταγόνες/100λίτρα. καλά μέχρι εδώ. να το απομονώσω το ψάρι; να το βάλω μόνο του ή να βάλω φάρμακο στο ενυδρείο (βγάζοντας όμως το σαλιγκάρι) ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 12-07-16 στις 13:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το σαλιγκάρι δεν θα πάθει κάτι
για να το απομονώσεις πρέπει να έχεις ενυδρείο καραντίνα και κάποιο υποτυπώδες φίλτρο. Επίσης η απομόνωση κάποιες φορες στρεσάρει το ψάρι, για αυτό θα σου πρότεινα να κάνεις τη θεραπεία στο ενυδρείο, είναι ήπιο φάρμακο αυτό και δεν επηρεάζει τη βιολογία
|
|