|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει, δεν φαίνεται και τόσο δύσκολο 😃
Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
![]() Οπότε, θέλω κόντρα πλακέ θαλάσσης, για το γύρω γύρω κ για το καπάκι. Θέλω λεντοταινία αδιάβροχη,μεντεσέδες, μπογιά. Καλά μέχρι εδώ ![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
~Ντεν έχω κιχλίντες καρντιά μου~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 11-07-16 στις 14:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι πιο απλό που σκέφτηκα
... και από κάτω του κολλημένες δυό τρεις σειρές λεντοταινίες η διαφορά είναι ότι δεν θα έχει πλαίσιο γύρω γύρω έξω απ'το ενυδρείο, αλλά θα είναι μέσα,θα πατάει στα τζαμάκια που έχει κολλημένα η γυάλα αριστερά κ δεξιά. Γίνεται έτσι ή θα είναι πολύ κοντά η λεντοταινία στο νερό; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα κάνε ένα πλαίσιο/τελάρο που θα εφαρμόζει έξω από τα τζάμια και με ένα πηχάκι θα πατάει επάνω στα τζάμια.
Οι λεντοταινίες υπάρχουν και αδιάβροχες, αλλά δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη, σε άλλους δουλεύουν οι αδιάβροχες, σε εμένα χάλαγαν γρήγορα, αλλά τις άναβα 10 ώρες την ημέρα
|
||||
|
||||
![]()
Σιγά μην τη γλίτωνα με τον εύκολο τρόπο
![]() Απορία. Το πηχάκι-ξυλαράκι που θα πατάει στο ενυδρείο είναι κολλημένο στο ενυδρείο ή στο πλαίσιο; ------------------------- Και τελικά το φάρμακο δεν ήρθε σήμερα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 11-07-16 στις 20:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το πηχακι κολλημένο στο τελάρο
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία. Και το τελάρο κολλημένο στο ενυδρείο κ το καπάκι από πάνω ανεξάρτητο,ή όλο μαζί κολλημένο μονοκόμματα; δεν ξέρω,μπερδεύομαι, πάω να δω κανα βιντεάκι στο you tube μήπως βγάλω άκρη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε κολλημένο στο ενυδρείο, όποτε θες μπορείς να το βγάζεις.
Ρίξε μια ματιά εδώ, έχει κάποιες φωτογραφίες https://www.google.gr/search?q=%CE%B...w=1280&bih=647 ---------------------------- δες και εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=78331
|
|