|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ επιστημονική γνώση στο θέμα ΔΕΝ έχω για να απαντήσω... ακολουθώ όμως "τεχνικές" από ανθρώπους που έχουν ειδικές γνώσεις επί του θέματος και είναι καταξιωμένοι στον χώρο (και με αρθρογραφία)... ειδικά στο είδος που εκτρέφω.-
Αυτό μετέφερα... ΑΝ είναι λάθος ας το σχολιάσουν/κρίνουν όσοι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο δεν θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου, αλλά αν μπορούμε να διασταυρώσουμε κάποιες διαδικασίες θεωρώ πως είναι καλύτερα.
Ειδικά ότι αφορά τη φαρμακολογία, μη ξεχνάμε πως είναι μια τεράστια επιστήμη, και καλή είναι η εμπειρία, αλλά θεωρώ πως η επιστημονική τεκμηρίωση είναι πολύ καλύτερη ![]() Να ξεκαθαρίσω πως ο αδελφός μου δεν έχει σχέση με ιχθυολογία, ιχθυοπαθολογία και γενικά δεν έχει καμία σχέση με ψάρια. Είναι ερευνητής σε φαρμακευτική εταιρία στην Ολλανδία. Λόγω των γνώσεων όμως έχει το τρόπο και τα μέσα να μάθει για φαρμακευτικές ουσίες, να τις κατανοήσει και να μου εξηγήσει με απλά λόγια πως λειτουργούν και τι συμβαίνει, έτσι τακτικά των ζαλίζω ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμένα τα ψάρια μου για να αρρωστήσουν πρέπει να προσπαθήσω πολύ. Στις σπάνιες περιπτώσεις που αρρώστησαν οφειλόταν σε παθογόνο που ήρθε με νέο ψάρι που δεν πέρασε καραντίνα ή παραμέλησα τη φροντίδα τους. Σ' αυτές τις περιπτώσεις η θεραπεία έγινε με τον τρόπο που περιγράφει ο Τάκης (πολύ χρήσιμη η επιχειρηματολογία που παραθέτει). |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη... γι αυτό είπα... όποιος γνωρίζει την επιστήμη να τοποθετηθεί... για να μας "ανοίξει" και τα μάτια.
![]() Κλεόβουλε... εν προκειμένω αναφέρομαι (ΑΝ θυμάμαι καλά... γιατί πλέον... τα έχω κάνει "αχταρμά") στον Andrew Soh... σε βιβλίο του τα έχει γράψει (για δίσκους). ΙΣΩΣ μπορεί να το επιβεβαιώσει... ο Γιώργος (Καπίρης).- |
|
||||
|
||||
![]()
Στο "the naked truth" το γράφει ο Soh?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό ή στο "Problems and solutions".-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα να μας εγραφε ο KostasG τι ειναι σωστο να κανουμε, που ειναι το πεδιο του.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό εννοούσα... Σπύρο.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται πως και η γνώμη του Κώστα θα βοηθήσει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |