|
|
||||
|
||||
![]()
5 βαθμούς μείωση είναι πολύ, και μάλιστα όσο απότομα.
Θα δημιουργήσεις πρόβλημα στα ψάρια πρέπει να βάλεις ανεμιστηράκια, δεν είναι λύση το παγωμένο νερό, τα τσακίζεις τα ψάρια σου
|
|||
|
|||
![]()
όπως είπα η ταΐστρα δουλεύει καθημερινά για να δω τι προβλήματα μπορεί να υπάρξουν.
το σημερινό πρόβλημα δεν το περίμενα με τπτ. κόλλησε το πορτάκι !!!!!! ενώ έκανε κανονικά την γύρα κ πήρε την ανάλογη ποσότητα τροφής, το πορτάκι δεν άνοιξε κ η τροφή δεν έπεσε. το πάτησα να κάνει δεύτερη στροφή, ξαναπήρε τροφή κ έπρεπε να χτυπήσω λίγο το πορτάκι για να ξεκολλήσει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μάλλον για καλή μου τύχη!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μια χαρά σου έκατσε ![]() αύριο θα περάσει το πρώτο τεστ μιας κ φεύγουμε για ένα τριήμερο. είτε ατάιστα μείνουν τα ψαράκια είτε παραταϊστούν δεν νομίζω πως θα είναι μεγάλο πρόβλημα μιας κ Τετάρτη απόγευμα θα είμαστε πίσω |
|
|||
|
|||
![]()
κ αφού έχω φορτώσει το αμάξι κ η οικογένεια περιμένει στην πόρτα πάω να ελέγξω τελευταία φορά τα "ζωντανά" μου.
κ εκεί που κοιτάω ότι όλα είναι στη θέση τους, κάνω μια παραπάνω κίνηση κ "μπλουμ" η ταΐστρα μέσα στο ενυδρείο !!!!!! ευτυχώς δεν πρόλαβε να βυθιστεί αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω να την ξανασετάρω εκείνη την ώρα. έβγαλα μπαταρίες, την άφησα να στεγνώσει κ σήμερα βρήκα τα ψαράκια μου να με περιμένουν στην επιφάνεια αρκετά πεινασμένα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γι αυτο κι εγω δεν την ξαναβαζω..Μου τυχε παρομοια περιπτωση περισυ,εκει που μαι με το κλειδι στην πορτα να φυγουμε για διακοπες,τσεκαρω αλλη μια φορα την ταιστρα και με μια λαθος κινηση μου πεφτει μεγαλη ποσοτητα σπιρουλινια μεσα στο ενυδρειο...Τρελαθηκα αλλα δεν μπορουσα να κανω και τιποτα,ευτυχως δεν συνεβη κατι ασχημο δεν ελειψα πολλες μερες..Τωρα τα καλοταιζω γιατι την αλλη βδομαδα θα πεσει διαιτα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
την ξαναέβαλα την ταΐστρα κ σήμερα πάλι κόλλησε το καπάκι. τα flakes δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα με την υγρασία αλλά το καπάκι μάλλον θα πρέπει να αφαιρεθεί
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και αυτο γινεται συνεχεια. Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τόσα χρόνια κάθε καλοκαίρι... διαβάζουμε τα ίδια πράγματα... που πάνε και τα βρίσκουν (και τα εφαρμόζουν κι όλας)... ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω.-
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το κανω συστηματικα καθε μερα απο τοτε που αρχισαν οι ζεστες (πρωτο καλοκαιρι με ενυδρειο). Νομιζα οτι τα βοηθαω ετσι. Ελπιζω να μην τα εκανα κακο. Οποτε ψαχνω για ανεμιστηρες......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπλήρωση νερού στις διακοπές ? | tounion | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 26-06-12 00:31 |
Ώρες για τάισμα! | panioul | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 15-09-11 14:41 |
Καλοκαιρινές διακοπές και τάισμα | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 20-07-10 12:07 |
Διακοπές και τάισμα μέρα παρά μέρα | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 17-07-09 22:03 |
Πως τρώνε στις διακοπές ???? | Minakki | Χρυσόψαρα | 6 | 22-11-08 10:26 |