|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου Ευη
σου ευχομαι οτι καλυτερο για τον μικρο παραδεισο που εχεις δημιουργησει !!! καλη συνεχεια
|
|||
|
|||
![]()
εδώ είναι τα αυγουλακια και εδώ το εξής ερώτημα να τα αφήσω εκεί να γεννηθούν ή να τα βαλω καπου αλλου για να σωσω ποιο πολλα???
![]() και οι λιβελουλες μου μια κοκκινη και μια λιλα η λιλα δεν φαινεται και τοσο καλα..... η αγλη υπαρχει μονο λιγο το μεσημερι και μετα εξαφανιζεται..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αυτα μεχρι στιγμης θα υπαρξει και συνεχεια εννοειται... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
ευχαριστω παρα πολυ..... ![]() ------------------------- [QUOTE=Bill-Samos;953078]Καλα ενταξει..μας τελειωσες Ευη..μετα και τις τελευταιες φωτο βλεπω τις προτασεις να πεφτουν βροχη ![]() ![]() ![]() λες εεεε..... με την λιμνη να πεσουν βροχη ![]() ------------------------- ανεβασα κοριτσι μου περιμενω και την γνωμη σου με τι να κανω να τα μεταφερω αλλου για να τα σωσω????.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EYH_SANTORINI : 08-07-16 στις 23:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Eυη ομορφιές κοριτσάκι
![]() Εγω θα έκανα μια γεννήστρα (όπως οι ενυδρειακές) αλλά 1χ1 με σήτα κουφωμάτων και πλαστικές βέργες και θα έπαιρνα όλα τα αυγά με την πρασιναδα θα τα έβαζα εκει και την γεννήστρα μέσα στην Λίμνη ![]() Να δούμε τι θα πούνε και οι Χρυσοψαράδες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του γτ είναι πολλά δεν είναι μόνο εκεί είναι κ στην πάνω κ στην κατο λίμνη
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 18-07-16 στις 20:41 |
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδώ τι είχε κάνει ο Νίκος (φωτο 1η)
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Λοιπόν το μεσημεράκι έχω κενό για λίγο θα πάω να βάλω την ιαπωνική ψάθα την ελαφροετρα και κόκκινες ηφαιστειακές πέτρες στα φίλτρα και θα φτιάξω κ την γενιστρα για να δω θα προλάβω : D ------------------------- Παιδιά υπάρχουν σαλιγκαρακια που καθαρίζουν το νερό???.... ------------------------- Για λίμνη εννοειται δεν νομίζω να μπαίνουν όλα.. Και που μπορώ να βρω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EYH_SANTORINI : 09-07-16 στις 14:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογική πισίνα | japetus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 29-09-13 20:01 |
μικρή λιμνούλα | marios1991 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 30-04-12 15:16 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η επανάσταση ξεκίνησε!!! | Neoklis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 06-03-10 11:01 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |