|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
contingency plan έκανες ;
![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Από "Disaster recovery" μέχρι "happy path". Όλα τα σενάρια λέμε.... !!! χαχαχαχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Για "Happy day scenario" όλα καλά,
αλλά "test environment" δεν είδα να αναφέρεις , που πας έτσι ; Χωρίς "test environment" θα πας κατευθείαν στο "production" ; Μία ανάλυση τέλος πάντων και μία παρουσίαση του project δεν μας έκανες ![]() ![]() Εστω και κάτι τόσο απλό να καταλάβουμε βρε αδερφέ τι και πως θα γίνει ![]()
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα................
![]() ![]() Βρε Τάκη,,, βρε Τάκη,,,, δεν με προσέχεις. Είπα ότι έχω πάρει 2 Χ 140 λίτρα πλαστικά κουτιά. Γιατί τα πήρα??? Εκεί θα κάνω το Test environment και μετά στην Production. !!! Μην κρασάρει και το σύστημα και έχουμε τίποτε.... "Cichlids Fail over". |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παίζεστε εσείς
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι inside jokes αυτά Κλεόβουλε, δε τα πιάνουμε εμείς.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |