|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο Αλέξη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αλεξη πολυ ωραιο καλοδουλευτο αλλα εμενα η παντοφλα quicksilver μου αρεσε πιο πολυ!!εχεις γουστο και στα φιλτρα και στις παντοφλες
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαλορίζικο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο..Θα σε βγαλει παληκαρι...το 'χω καπου δυο χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..απο ροη ..πομονα.., απο υλικα απιστευτη ποσοτητα..,ποιοτητα ικανοποιητικη,αντιστοιχη πολυ ακριβοτερων..
|
||||
|
||||
![]()
και γω αυτό πιστεύω ότι είναι τούμπανο από όλες τις απόψεις.
Γιάννη αυτό το γούστο θα μας φάει ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο τερατακι!
Να μας φωναξεις να το δουμε απο κοντα με τσιπουρα! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανησυχείς έχω να περάσω κάτι πλακάκια στο μπαλκόνι οπότε θα σας φωνάξω για βοήθεια και μετά όσα τσίπουρα θελετε
![]() ![]() ![]() να δείτε και το φίλτρο βέβαια χαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξη έχω εντοπίσει μια αστοχία σ' αυτά τα φίλτρα και στην αναφέρω για να την έχεις υπόψη.
Τα φλαντζάκια που έχουν μέσα τα βανάκια είναι ψεύτικα και το πλαστικό που τα περιβάλλει στη θέση που κάθονται έχει γρέζια και με το άνοιξε-κλείσε 5-6 φορές θα φαγωθούν και θα έχεις διαρροή. 1 λύση είναι να πάρεις ανταλλακτικά βανάκια για να βρίσκονται. 2 λύση, ανοίγεις (με προσοχή μη σπάσεις τα κουμπώματα) τα βανάκια και αλλάζεις τις φλάντζες με ποιοτικές (που θα βρεις πάμφθηνα σε κατάλληλο μαγαζί) και με ψιλή λίμα λειαίνεις-αφαιρείς τα κοφτερά γρέζια-εξογκώματα του πλαστικού. Κατά τ' άλλα είναι πολύ καλό φίλτρο για τα λεφτά του ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριο φιλτρο | proskinito | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 31-12-12 13:55 |
Καθαριζοντας το τερας. | kifinas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 20-03-10 21:54 |
Lda65 Titanic Panaque, απολαυστε το τερας.... | kwstas_original | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 09-11-09 10:27 |
Καινούριο κρούσμα! | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-08-05 10:05 |