|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Οι συμβουλές σου Χρήστο ήταν πολύτιμες. και γω ραφια θα έβαζα αριστερά δεξιά αλλά την γυναίκα την άρεσε έτσι και μου είπε ΟΧΙ οπότε σαν να μην το σκέφτηκα ήταν ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αχτύπητο φίλε μου αχτύπητο, έκατσε πάρα πολύ ωραία. Μπράβο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ Γιαννη.
Το βραδυ αν προλαβω θα βαλω και φωτο που εντυσα και το μεγαλο ενυδρειο. Αν προλαβω να το βαψω .
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο και μοντερνο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω και εγω αλεξ που ειμαι ασχετος τελειος, υπαρχει περιπτωση να τα καταφερω να φτιαξω μια τετοια βαση με mdf 19mm; εννοω ειναι σχετικα ευκολο; και μηπως μπορεις να μου πεις πανω κατω το κοστος; θελω βαση για 90 μηκος 55 πλατος
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σύμφωνα με τις διαστάσεις που θες υπολογίζεις τα κομμάτια που θες και τις διαστάσεις του κάθε κομματιού, πας στο leroy, σου τα κόβουν , πληρώνεις μόνο ότι πάρεις, για ατό μπορείς να δεις πόσο έχει το τετραγωνικό και να ξέρεις πόσο θα κοστίσουν τα ξύλα. Μετά θα σου πρότεινα να περάσεις τα ξύλα 3-4 χέρια ή και παραπάνω συντηρητικό ξύλου εμποτισμού διαλύτου, για να γίνουν όσο το δυνατόν ποιο αδιάβροχα τα ξύλα. Μετά τα βιδώνεις, οι εταιρίες βάζουν καβίλιες αλλά δεν είναι εύκολο για ερασιτέχνη, και θεωρώ πως οι βίδες είναι πιο ανθεκτικές, στοκάρεις και τρίβεις όπου χρειαστεί, και ένα χέρι συντηρητικό όπως είναι βιδώνει το συντηρητικό κάνει 6-7 Ευρώ, μετά ένα χέρι βελατούρα 9-10 Ευρώ, ελαφρύ τρίψιμο όπου χρειαστεί, και μετά ρηπολινη νερού στο χρώμα που θες, άλλα 9-10 Ευρώ, αυτά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη ειναι πανευκολο.
Λογικα θες να ντυσεις σιδεροκατασκευη. Οπως σου ειπε ο τακης. Δινεις τα μετρα στα κοβουν δωρεαν και τα βιδωνεις. Θελει λιγο μαστορια για να κουμπωσεις τα πορτακια αλλα δεν ειναι τπτ. Θα τα καταφερεις ευκολα. Οτι θες ρωτα εδω. Καλη ευκολια
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν την ντυνεις με μελαμινη να τελειωνεις;
Εδω βλεπω πολλα βαψιματα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια
![]() Αλεξ δεν θελω να ντυσω σιδηροκατασκευη το ενυδρειο θα ειναι 200λιτρα νομιζω οτι μονο με τα ξυλα θα ειναι ενταξει ,αν κρινω και απο τα επιπλα της Juwel. θα επαιρνα ετοιμη αλλα την θελω στυλ ada και με περιεργες διαστασεις εννοω πλάτος 50 ισως και 55 ![]() και βεβαια ειναι και το οικονομικο στη μεση ,εψαχνα χτες να παρω καμμια ιδεα και μολις ειδα την δικη σου ψαρωσα ![]() Tακη ωραια τα λες και ακουγονται και ευκολα αλλα μου φαινονται λιγο κινεζικα ![]() ![]() και μετα εχω και το κολλημα του ενυδρειου 90-50-40, κι αυτο ισως προσπαθησω μονος μου αν βεβαια βρω τζαμα να κολλαει σε λογικη τιμη θα παω σε ετοιμο ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιπλο ενυδρειου!! | Tsipourinos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 23-04-13 22:37 |
DIY Επιπλο ενυδρειου | Notis_xalandri | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 20-04-13 02:36 |
ροδακια σε επιπλο ενυδρειου? | HoG | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 13-12-07 18:32 |
Επιπλο ενυδρειου | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 06-06-05 12:49 |