|
|
||||
|
||||
![]()
Ο Γιάννης νομίζω τόχει και ίσως μπορεί να βοηθήσει http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=92167
|
|
||||
|
||||
![]()
σακη ναι οκτωβρη ειναι.κιεγω μπορω να σε βοηθησω και με τα βιντεο η οτι αλλο χρειαζεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Thanks George!!!
![]() Αν είναι και ο Γιάννης (tsala) οκ, νομίζω είμαστε εντάξει για το θέμα των powerpoint και των βίντεο ![]() Εννοείται πως στο θέμα των περιεχομένων, θα ζητήσουμε κι άλλες γνωμες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εγω θα συμφωνησω με τα παραπανω νομιζω οτι αυτο που πρεπει να τονιστει ειναι οτι τα εμπορικα ψαρια χρυσοψαρα μονομαχοι χρειαζονται αλλη μεταχειρηση απο αυτη που εχει στο μυαλο του ενας μεσος ανθρωπος.μετα θα μπορουσε να τονιστει οτι για να εχουμε ενα πετυχημενο ενυδρειο δεν χρειαζεται να εχουμε 10 ειδη ψαριων αλλα και με 1 ειδος γινεται εντυπωσιακο(φυτεμενο με καρδιναλιους ας πουμε).να τους πουμε ποια ψαρια ταιριαζουν καλυτερα στο νερο της αθηνας,θεσ/νικης.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πίστεύω ότι κάπου θα έχω κρυμμένη κάποια οθόνη 11" (από Stand παρουσίασης) και σίγουρα έχω και αρκετούς USB δίσκους.
Θα μπορούσαμε να βάλουμε να παίζει συνεχόμενα κάποια Video ή φωτογραφίες που θέλουμε. Τι λέτε να το ψάξω? |
|
||||
|
||||
![]()
Τολμάς μπροστά μου και... μιλάς εσύ για δίσκους;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε παιδιά. Μακάρι να έμενα Αθήνα να βοηθούσα με όποιο τρόπο μπορώ.
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο φέρε τους δικούς σου να τους βάλω καλώδιο USB. Εκτός και αν συνδέονται με WiFi. Χαχαχαχαχα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 16-03-09 12:06 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |