|
|
||||
|
||||
![]()
27 βαθμούς έχω Σπύρο , έβαλα και την έξοδο του φίλτρου πιο ψηλά να έχω λίγη ανατάραξη
![]() Ξέρω , δεν είναι συνθήκες για να μεγαλώνω χρυσόψαρα αλλά έτυχε ![]() Πιο πολύ με απασχολούσαν οι σκληρότητες αλλά ούτε αυτές είναι ακραίες kh:6 ph:6,5 μέτρησα εχθές . Νο3:0 Πάντα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πεχα ειναι χαμηλο για χρυσοψαρα. Για τους κοινους μονομαχους (betta splendens) ειναι καλα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν θα αργήσω να τα μεταφέρω στην Λίμνη μεγάλωσαν πάρα πολύ γρήγορα μέσα σε 1 μήνα, θέλω να πιστεύω ότι άλλες 20 μέρες θα τα κάνω 3πλάσια ![]() Δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση τα ίδια θα έλεγα και εγω στον εαυτό μου.
|
||||
|
||||
![]()
Oχι, απλα κρατα μια ισορροπια στο νερο και για τα δυο ειδη, μεχρι να μπορεις να τα χωρισεις.
Πχ οι 26-28 ειναι οκ και για τα δυο για λιγο καιρο. (πχ οι μονομαχοι αν ηταν μονοι τους, αυτη την εποχη θα επρεπε να τους ειχες 30+) Το πεχα πρεπει να ανεβασεις λιγο αν μπορεις. Οι Splendens δεν ζουν σε τοσο οξινο νερο οσο αλλα ειδη μονομαχων. Και το 7.0-7.5 πεχα ειναι πολυ καλα για αυτους.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Σπύρο για τις συμβουλές
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όλα πήγαν καλα , τα betta μεγάλωσαν
![]() ![]() ![]() Φωτό : ![]() ![]() ![]() Νομίζω πως αυτό το betta(πάνω απο το χρυσόψαρο) είναι αγόρι ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωωωωωωωω!!! Μεγαλωσαν!!!!
![]() ![]() ![]() Υπεροχα τα χρυσοψαρακια και τα betta, να σου ζησουν! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |